Home Zanimljivosti TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U ZADRUGU: Progovorila o povratku u rijaliti –...

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ ULAZI U ZADRUGU: Progovorila o povratku u rijaliti – “Zadrugari me svakodnevno spominju…”

4109
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

“Zadrugari me svakodnevno spominju…”

Mnogi bi voleli da je ponovo vide u Beloj kući.

Aleksandra Nikolić iza sebe ima uzbudljivu godinu. Odnela je pobedu u rijaliti programu “Zadruga” i saznala je da je u drugom stanju. Filip Car i Aleksandra očekuju da će u aprilu mesecu dobiti ćerkicu i već uveliko pripremaju sve za dolazak naslednice.

Aleksandra je sumirala utiske iz prethodne godine u jednom intervjuu. Istakla je da jedva čeka da postane majka, a onda je dala zanimljiv odgovor kada je u pitanju njen potencijalni ulazak u rijaliti. Aleksandra nije u potpunosti odbacila tu mogućnost, već je odgovorila da zasad nema u planu da uđe u “Elitu”.

– Kada pogledam iza sebe, prošla godina donela mi je nešto najbitnije, a to je drugo stanje. Pored toga, tu je i moja pobeda u rijaliti programu “Zadruga 6”. U suštini, koliko god da je bila teška, donela mi je mnogo lepih stvari – tvrdi ona.

Aleksandra želi da se priseća samo lepih momenata i da ružan period ostavi iza sebe:

– Sve što je ružno bih ostavila iza sebe i želim da razmišljam samo o boljim danima. Kada bismo se vraćali u prošlost i kada bismo razmišljali o manje lepim stvarima, sumnjam da bismo odmakli negde. Ne obazirem se na loše ljude i ne bavim se onima koji stoje u mestu. Želim da se bavim onima koji su uspešniji, bolji i pametniji od mene. Osobama koji mi mogu biti inspiracija – kaže Nikolićeva.

Rijaliti pobednica je godinu završila kao trudnica i ne može da dočeka da uzme u naručje svoju ćerku:

– Mnogo sam uzbuđena i srećna zbog dolaska ćerkice. Pripreme teku odlično i do aprila, kada bi trebalo da se porodim, biće sve cakum pakum – kaže ona.

Zadrugari je često spominju u “Eliti”, a Aleksandra je sada otkrila da li planira ponovo da uđe u “Elitu”:

– “Elitu” ne pratim, iako se tamo svakodnevno spominjem. Što se tiče ulaska, zasad ne planiram ništa tog tipa – kaže Aleksandra Nikolić za “Informer”.