Home Zanimljivosti “DA LI BI PRIHVATILA UNUČE”: Odmah se oglasila Marija Kulić nakon vesti...

“DA LI BI PRIHVATILA UNUČE”: Odmah se oglasila Marija Kulić nakon vesti da Miljana nije trudna…

428
0
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,
Marija Kulic, Miljana Kulic, Lazar Colic,

Odmah se oglasila Marija Kulić nakon vesti da Miljana nije trudna…

Sigurna je da je njena ćerka neke reči izgovorila u besu.

Već danima unazad se spekuliše o potencijalnoj trudnoći Miljane Kulić. Lazar Čolić Zola i Miljana su imali nezaštićene odnose i nagađalo se da je ostala u drugom stanju.

Međutim, Miljana je dobila ciklus i svima je stavila jasno do znanja da nije trudna. Ekipa novinara kontaktirala je Miljaninu majku, Mariju Kulić, kako bi prokomentarisala ovu situciju.

– Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju dok ne dođe dan kada ona treba da dobije ciklus. Ja nikad nisam želela da ona dobije dete sa Zolom. Znate i kada je ostajala trudna sa njim, da ja to nisam podržala. Nisu pokazali ni da se vole, njihov odnos je iz sezone u sezonu bio sve gori i gori. Da su pokazali nešto bolje, pa ajde i čovek da podrži. Oni su sve gori i gori i dete tako ne može da živi u svađama i raspravama – rekla je Marija.

Novinari su upitali Mariju da je hipotetički Miljana ostala u drugom stanju, da li bi prihvatila unuče.

– Ne želim da pričam o tome, kada nije ostala trudna. Da jeste, razmislila bih zbog Miljane, šta bi bilo najbolje s obzirom na stanje u kakvom je ona. Znate da je emocionalno nestabilna i onda bih razmislila šta je najbolje za nju – rekla je Marija.

Podsećamo, Miljana je više puta ostajala trudna sa Zolom, a Marija je podržala da prekine tu trudnoću jer nije bila saglasna sa tim da rodi dete Čoliću.

Miljana je sada iznela niz uvreda i pretnji na Zolin račun. Zapretila je da će platiti nekim ljudima da ga masakriraju i da će završiti u invalidskim kolicima.

Marija je sada prokomentarisala ovu situaciju:

– Svi mi kad smo besni tako pričamo. Kažemo sve i svašta u ljutnji i besu. Ona se ne razlikuje od nas ostalih i ja u besu pretim. Naravno da to neće uraditi i preti u ljutnji. Do sada je milion puta pretila, pa ništa nije uradila – rekla je Marija.