Home Zanimljivosti “HTEO JE DA ME PONIZI”: Anđelo opleo po Dejanu Dragojeviću – Zatim...

“HTEO JE DA ME PONIZI”: Anđelo opleo po Dejanu Dragojeviću – Zatim udario na Maju Marinković… (VIDEO)

172
0
Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

Zatim udario na Maju Marinković…

Ne može da mu oprosti što ga je prozvao na “Elitoviziji”.

Darko Tanasijević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika je bio Anđelo Ranković.

Anđelo je priznao da je srećan sa Anitom Stanojlović u vezi da ga ne zanimaju komentari zadrugara. On se osvrnuo i na sukob sa Dejanom Dragojevićem na “Elitoviziji”. Istakao je da je rijaliti pobednik želeo samo da ga ponizi i da mu nije jasno da kako pored dve zgodne devojke na sceni, on komentariše njega i njegove postupke.

– Šta je presudilo da ti i Anita zvanično uđete u vezu? – upitao je Darko.

– Video sam da želim da provodim vreme sa njom, kao i ona sa mnom. Bilo bi glupo da se to razvlači i odugovlači. Nama ništa ne znači što smo ozvaničili vezu. Ja sam muškarac, ipak nije u redu prma njoj, da ona bude devojka koja će biti s nekim u kombinaciji, a svakako provodimo dosta vremena zajedno – rekao je Anđelo.

– Da li misliš da ste iznenadili mnoge? – upitao je Darko.

– Iznenadili smo mnoge, mnogi su želeli da nju srozaju time što će reći da ja neći biti s njom. Smeškali smo se juče na sve ono što pričaju, i ne zanima me nijedna devojka u kući sem nje – rekao je Anđelo.

– Da li te nervira što učesnici sklapaju razne teorije o vašem odnosu? – upitao je Darko.

– Mene nervira što se oni pitaju i oni pričaju o našoj hemiji i slično. Ja više nisam dete da se kreveljim ovde da bi Maja ili Anita pričale da sam ja srećan – rekao je Anđelo.

– Diže se frka gde ćete spavati u kom krevetu – rekao je Darko.

– Ja sam njoj rekao da se ne nervira i ne opterećuje i da ćemo se snaći. Kad nešto juri uvek nešto izmiče. Mnogi ne bi da nam daju krevet, vidi se ko je prijatelj nama, a ko nije – rekao je Anđelo.

– Da li veruješ Matoroj kad kaže da si joj ti zvonko spasić – upitao je Darko.

– Ma kakvi, nikad neće imati dobro mšljenje o meni, nije me gotivila, nije me volela. Ne verujem ja da je ona srećna, ali ako će ona da zadovolji svoje komplekse onda okej – rekao je Anđelo.

– Zbog čega je Maja bila onako surova sinoć prema Aniti? – upitao je Darko.

– Maja je takmičarka, ima sujetu u sebi veliku. Na primer mogla je ako sam ja njen drug da mi čestita za pobedu na Elitoviziji. To je negde takmičarski duh, a sve ostalo su sujeta i kompleksi – rekao je Anđelo.

– Da li je Maja sujetna što je Anita lepa, mlada ili zato što je Anita tvoj izbor? – upitao je Darko.

– Nismo mi nikada zalazili toliko duboko, ali sigurno da ima toga u glavi da je ona najlepša najbolja i nije joj jasno onda kako sam sa Anitom – rekao je Anđelo.

– Da li ćeš povećati intenzitet treninga nakon kritika Dejana Dragojevića? – upitao je Marko.

– Hteo je mene da ponizi, a spustio je Matoru zbog njenog izgleda. Fascinantno mi je da dve devojke izgledaju tako dobro, a da on gleda u muškarca – rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku: