Home Zanimljivosti ZANEMELA – MILJANA SAZNALA TAJNE INFORMACIJE O ZOLI: Voditelj joj saopštio vesti...

ZANEMELA – MILJANA SAZNALA TAJNE INFORMACIJE O ZOLI: Voditelj joj saopštio vesti iz spoljnog sveta… (VIDEO)

354
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Voditelj joj saopštio vesti iz spoljnog sveta…

Milan Milošević saopštio je Miljani da je Zola ušao u rijaliti u dugovima na šta je Kulićeva ostala u šoku.

U “Eliti” se emitovala emisija “Pitanja gledalaca”, a jedno od pitanja voditelj Milan Milošević pročitao je Miljani Kulić. Pitanje se odnosilo na njen odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je diskvalifikovan iz rijalitija nakon što ga je samoinicijativno napustio.

– Zar ti nije smešno što ti Zola nije dao ni da te zagrli, pa je bežao da spava u radio, a onda je prešao preko svega pa je ušao sa tobom u vezu, a onda ste i radili na bebi, zar si ti toliko naivna, tačno se videlo koje su mu namere? – glasilo je pitanje koje je pročitao Milan.

– Sve je tačno, ali je on potencirao da imamo se*s. On je odbijao da uđemo u vezu zbog njegove porodice, a kada je ušao, on je meni vređao majku, pa me je peckao za stolom, pa je pričao kako je gledao klipove, pa da sam ja zaljubljena u Bojanu. On šta izazove u meni to i dobije, on je meni bila najveća ljubav i ostao, verovatno ću ga vremenom preboleti, ali nijednog nisam kao njega volela. Spremna sam sve da uradim za njega. Mnogo me je poremetio njegov odlazak, a znam da se on meni kleo u sve – rekla je Miljana, pa dodala:

– Nema mi ništa smisla bez njega, nije mi dobro ne mogu da se opravim, sve me podseća na njega, ne mogu sama da izađem iz tog problema. Meni je bilo sumnjivo da li me voli, sumnjala sam u sebe, a ubeđivala sam sebe da li me voli. Rekao mi je da je prestao da kocka, a smatrala sam da će se promeniti kada dobijemo dete, i da će naš život ići u pravom smeru. On je meni pričao za taj film i za sve što se dešava sa njim. On se meni stalno kleo da me voli – pričala je Kulićeva.

Milan je otkrio Miljani informaciju u koju ona nije želela da poveruje:

– Miljana on je ovde ušao u dugovima – otkrio je Milan.

– On je meni rekao da nije tako. Kleo mi se drugačije – dodala je Miljana.

Bojana Pavlović je pokušala da joj otvori oči, te istakla da je Zola pričao kako bi “pre bio u zatvoru, nego sa Miljanom”, kao i da mu se svidela Stefani Grujić.

– Ne pitajte me ništa, ovo što je bilo, bilo je, ovo je moja odluka. Sledeća dva meseca dajem honorar njemu, verujem u ljubav i u novac koji imam – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: