Home Zanimljivosti ZOLA UDARIO NA PRODUKCIJU: U Beču nema ko ga ne zna –...

ZOLA UDARIO NA PRODUKCIJU: U Beču nema ko ga ne zna – Javno svima zapušio usta…

1408
0
Lazar Colic,
Lazar Colic,

Javno svima zapušio usta…

Svi samo čekaju šta će sledeće da kaže.

Bivši takmičar “Elite”, Lazar Čolić Zola, nedavno je stigao u Beč, a kako je otkrio svojim pratiocima, razmišlja da se tamo trajno preseli.

Čolić se ponovo oglasio na ovoj mreži, otkrio da trenutno radi, a uz svoju fotografiju, objavio je i pesmu “Beast Unleashed”, koju izvodi Vin Jay.

– Zver je oslobođena, mi smo sa istočne strane. Svi se pitaju kada ću dostići svoj vrhunac, a što više mrzite, mi pišemo “vrelije”. Ako je ovo pogrešno, ne želim da budem u pravu… – glasi prevod stihova, koje je između ostalog, podelio Zola, a kojima potencijalno želi da poruči produkciji da mu ne mogu ništa?

Instagram,
Instagram,

Mada možda to ipak i nije slučaj.

Inače, Miljana je dobila hipotetičko pitanje i Zolinom boravku u Beču i oglašavanju njegove porodice, zbog čega je izrekla strašne pretnje.

– Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima – odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Poslednjih dana javnost bruji o mogućoj trudnoći Miljane Kulić, ali su te spekulacije sada odbačene.

Nakon nezaštićenih odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom, mnogi su pretpostavljali da je Miljana u drugom stanju. Međutim, Miljana je nedavno dobila ciklus i time stavila tačku na ove glasine.