Home Zanimljivosti ANGAŽUJE ADVOKATA: Aneli Ahmić počinila masne manipulacije pred Janjuševim očima… (VIDEO)

ANGAŽUJE ADVOKATA: Aneli Ahmić počinila masne manipulacije pred Janjuševim očima… (VIDEO)

2897
0
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,
Aneli Ahmic, Marko Janjusevic Janjus,

Aneli Ahmić počinila masne manipulacije pred Janjuševim očima…

Ahmićeva je iskoristila Janjuševo odsustvo, tvrde mnogi takmičari, a evo ko je sve upleten u njenu dubioznu mrežu.

Poslednjih nekoliko dana u Beloj kući jedna od glavnih tema su navodne simpatije Aneli Ahmić prema Danijelu Dujkoviću Munjezu, ali to nije jedino mesto gde je Aneli bacila svoje ljubavne strelice, svedoče drugi takmičari.

Uroš Stanić je danas izrekao oštre tvrdnje protiv Ahmićeve, sa kojom od skoro nije u dobrim odnosima.

– Ništa novo on uvek priča o tim stvarima. Ja sam i sama juče rekla da sam ga ostavila ali videćemo vremenom – rekla je Aneli.

– Na osnovu njenog zaključka od juče sam došao do te zamisli. Još je rekla da joj se možda i Anđelo sviđa, totalno se pogubila, ne zna šta priča, još se muva sa Munjom i tu mu se smeje, šokiran sam da mi je rekla da me je tužila. Posle svega što sam radio za nju, još sam je branio pred svima, a ona mi tako vraća – dodao je Uroš.

– Mi smo se njega odrekli i pre nego što je Marko Janjušević Janjuš otišao, pravio je scene kad smo nastupali na “Elitoviziji”, rekla sam mu da sam ga tužila kod advokata i mi smo završili – dodala je Aneli.

– Njoj fali ona stvar, pa je zato sad zaboravila Janjuša, sad tu flertuje i sa Lukom Majčicom, diže mu majicu, tako isto i sa novim Urošem, ona nikad nije ni bila verna, tako je ja vidim ovde – rekao je Ivan.

– U zadnje vreme mi je postala draga Aneli, ali vidim da između njih stvari nisu čiste, Uroš je toliko zavoleo njih da je počeo sa svima u kući da se svađa, on je bolestan po meni što se tiče tih nekih stvari. Oni imaju pravo ako su srećni da nastave dalje, mene Janjušev i njen odnos ne zanima. Mi smo super kao drugarice i neću menjati mišljenje o njoj – rekla je Maja Marinković.

Podsetimo, i Samir Ramović je tokom razgovora sa Žanom Đorđević otkrio da je prvi primetio flert između Ahmićeve i Luke Majčice.

– Priča sa Lukom, grli ga, i stavlja mu glavu dole u krilo. A pre toga ga sve pita kako joj stoji ovo, kako joj stoji ono – rekao je Samir.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!