Home Zanimljivosti ČULA SVE O ANĐELOVOJ NAJVEĆOJ LJUBAVI: Anita prisustvovala provokacijama koje su resetovale...

ČULA SVE O ANĐELOVOJ NAJVEĆOJ LJUBAVI: Anita prisustvovala provokacijama koje su resetovale Rankovića…

263
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Anita prisustvovala provokacijama koje su resetovale Rankovića…

Na meti je kritika i provokacija.

Nakon što je Gordana Džehverović ušla u Belu kuću i obavila razgovor sa Anđelom Rankovićem, ukućani su krenuli da provociraju Rankovića i pevaju hitove Teodore Džehverović, inače bivše devojke i neprežaljene ljubavi Anđela.

– Tek sad ćeš da vidiš Džehvu, nego imam preče obaveze. Ovde si pokrenuo priču. vraćam se samo da pogledam ovo. Ima da zaboraviš Teodoru da je postojala, na mapi nećeš da čuješ za nju. Svake godine ovde uđe da raspravi o Teodori Džehverović – poručila je Goca Anđelu.

Uroš Stanić je neprestano provocirao, a u sve se uključila i Maja Marinković, koja je sela pored Anđela i peckala sve vreme, a onda joj se on i obratio, međutim, nije očekivao ovakvu njenu povratnu.

Anita Stanojlović je sve vreme bila u Anđelovom krilu i nije učestvovala u razgovoru, ali to nije zaustavilo Majine provokacije. Kako je Marinkovićeva i sama rekla, od sinoć je u Eliti započelo njeno rešetanje i niko neće biti pošteđen, s obzirom da je ispoštovala praznike i sada može surovo da komentariše sve takmičare, kao i dešavanja u Eliti:

– Majo, znam i tebe, a znam i njega – rekao je Anđelo Maji, dok mu je Anita bila u krilu.

– Znam i ja vas, kada pokušavaš da odbraniš neodbranjivo – rekla je Maja.

– Ja pevam Teodoru, zato što je obožavam kao pevačicu – prokomentarisao je Uroš za Džehverovićevu koja je, kako se spekulisalo vani, bila Anđelova najveća ljubav.

– I ja je obožavam, top je, najjača glava – rekla je Maja.