Home Zanimljivosti JANJUŠ SE HITNO OGLASIO: Nakon što je Aneli potvrdila emocije prema Anđelu...

JANJUŠ SE HITNO OGLASIO: Nakon što je Aneli potvrdila emocije prema Anđelu – Poslao joj brutalnu poruku…

806
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Poslao joj brutalnu poruku…

Niko nije očekivao da će tako brzo da poleti drugom u zagrljaj.

U emisiji “Pitanja gledalaca” došlo je do drame između Aneli Ahmić i Anite Stanojlović, i to zbog Anđela Rankovića. Aneli se zainatila tokom svađe sa Anitom, pa je odlučila da juri Anđela.

– Rekla si da hemija između Anite i Anđela ne postoji kao između Janjuša i tebe. Da li je ljubav vređanje i pljuvanje, a ne maženje i pažnja, koju oni pokazuju? – glasilo je pitanje, koje Aneli pročitala voditeljka Maša Mihailović.

– Promenila sam mišljenje. Mislila sam tako, sada više ne mislim isto – priznala je Aneli.

– Pozabavio bih se terminom koji je Aneli rekla, a to je hemija. U hemiji sve pršti, to je hemija. Ovo za mene nije hemija – poručio je Ivan.

– Janjuš i ja nismo mogli da odolimo jedno drugom. Ovde nisam videla da je tako – složila se Ahmićeva.

– Vidim koliko je to hemija, kad je trčao od Jovane pevačice do neke treće, pa se na kraju vrati tebi – odbrusila je Stanojlovićeva, što je iznerviralo Aneli.

– Evo, sad ću se boriti za Anđelovu ljubav! – odgovorila je Ahmićeva.

Nakon ovog šokantnog priznanja, Janjuš se oglasio putem Instagram profila i objavio emotivnu fotografiju sa ćerkom, Krunom, koja mu je najveća podrška u ovim momentima, nakon smrti rođenog brata.

Instagram,
Instagram,

Svi željno iščekuju njegov povratak u Elitu, a videćemo koliko će ova Anelina odluka promeniti tok rijalitija i ono što će se dogoditi, kada Janjuš bude ušetao u Belu kuću.