Home Zanimljivosti VELIKI POVRATAK JANJUŠA U RIJALITI: Niko nije očekivao da će ga više...

VELIKI POVRATAK JANJUŠA U RIJALITI: Niko nije očekivao da će ga više ugledati u Beloj kući…

678
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Niko nije očekivao da će ga više ugledati u rijalitiju…

On je nezamenljiv kada je reč o ovakvom tipu programa.

Večeras je pored “Pitanja novinara”, odlučeno da će biti vanredno ubacivanje od strane produkcije, te sad sa svim velikim nestrpljenjem očekuje ko će da uđe u Šimanovce.

Produkcija aktuelnog rijalitija “Elita” najavili su da večeras gledaoce očekuje turbulencija u rijaliti, jer će doći neko za koga se najmanje nadaju.

Još uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totano poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima.

Mnogi tipuju na to da će upravo Marko Janjušević Janjuš biti taj koji se večeras vraća.

Podsećanja radi, “Blic” je nedavno pisao da će se Janjuš vratiti u rijaliti par dana posle Božića.

– Janjuš će se ipak vratiti u rijaliti. Najverovatnije će to biti za par dana posle Božića, ali još uvek nije tačno utvrđeno kada će se to dogoditi – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

– Postigao je dogovor. Teško mu je da posle smrti brata ponovo stane pred kamere, ali je svestan da će mu vreme u rijalitiju brže proći i da sada nažalost ništa ne može da promeni – zaključuje dobro obavešten izvor za “Blic”.