Home Zanimljivosti SROZALA DOSTOJANSTVO NA NULU: Anita se valja po Beloj kući – Narod...

SROZALA DOSTOJANSTVO NA NULU: Anita se valja po Beloj kući – Narod ostao zatečen ovakvim preokretom…

805
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Narod ostao zatečen ovakvim preokretom…

Da li je sebi smela da dozvoli ovakvo ponašanje?

Nova žurka u rijalitiju “Elita” definitivno je ostavila traga na učesnicima, a posebno na Anitu Stanojlović. Nakon što je uživala u provodu, Anita se našla u centru pažnje zbog ne baš najboljeg ponašanja.

Naime, nakon što se mnogo opustila, Anita Stanojlović nije bila u stanju da stoji na nogama te je na kraju završila na kauču. Njen pad izazvao je pravu pometnju među učesnicima, ali i gledaocima koji su bili zatečeni ovakvim preokretom. Takođe, bila je i prilično provokativno obučena, da joj je i zadnjica ispala.

Neki od učesnika su se zabrinuli za Anitu i odmah pritrčali da joj pruže pomoć, dok su drugi komentarisali njeno ponašanje. Ova situacija definitivno je izazvala različite reakcije među takmičarima.

Nakon što se situacija smirila, Anita Stanojlović se povukla u svoj kutak i izbegavala kontakt sa ostalim učesnicima, osim sa njenim partnerom, Anđelom Rankovićem, sa kojim ona deli krevet.

Anita je smogla snage da ode na kupanje, nakon čega se zavukla sa Anđelom pod jorgan i uživala u razmenjivanju nežnosti pre nego što je legla na spavanje. Iako je više parova oko njih imalo vrelu akciju, oni su odlučili da se suzdrže i to preskoče.

Inače, Ranković je rekao kako neće više imati na vidljivim mestima intimne odnose sa Anitom, već samo u tuš kabinama, gde mogu što bolje da se sakriju od kamera.

Ostaje da vidimo da li će njih dvoje uspeti da se pridržavaju tog dogovora ili će se prepustiti strastima.