Home Zanimljivosti ANELI SE GUŠI U SUZAMA: Janjuš je pokosio za sva vremena –...

ANELI SE GUŠI U SUZAMA: Janjuš je pokosio za sva vremena – Gleda u jednu tačku i jeca… (VIDEO)

1503
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Gleda u jednu tačku i jeca…

Niko ne može da nađe reči koje će je utešiti.

Marko Janjušević Janjuš se vratio u “Elitu” pre par dana i saopštio je zadrugarima da je zbog porodične tragedije tri nedelje bio van rijalitija. On je imao prilike da vidi šta zadrugari rade na imanju, a ponašanje Aneli Ahmić ga je potpuno razočaralo. Janjuš je doneo odluku da ne želi da nastavi vezu sa Aneli zbog njenih postupaka.

Oni su obavili ozbiljan razgovor o njihovom odnosu i Janjuš joj je saopštio svoju odluku. Ona ga je molila da joj pruži poslednju šansu, a on nije želeo ni da čuje za to. Aneli je nakon njihovog razgovora završila u suzama.

Miona Jovanović je primetila da Aneli gleda u jednu tačku i jeca, pa joj je prišla kako bi je utešila. Miona joj je govorila da će se vremenom rešiti problemi među njima.

– Nema šanse da ne bude sve u redu pre ili kasnije, ti si imala neke debilne izjave ali proći će sve to, nemoj mnogo da se nerviraš. Saberi se. On je samo uvređen, nije ti rekao da ne želi sa tobom zauvek. Ja ti kažem iskreno uvek, moraš ti malo da sagledaš i sa njegove strane – rekla je Miona.

– I šta ja da radim sada, da mu prilazim svakog dana, ja imam potrebu da mu stalno priđem? – pitala je Aneli.

– Kako osećaš tako uradi, smekšaće on sigurno samo polako, nisi ti njemu bilo ko, ima on prema tebi jake emocije zato se toliko i naljutio, mislim da je normalna ovakva njegova reakcija – dodala je Miona.

– Ništa mi ne govore, samo kažu da je ljut i da još uvek ne želi ništa da priča. Razočarala sam ga i sad ne znam šta da radim – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku: