Home Zanimljivosti MAJA MARINKOVIĆ TUGUJE ZA JANJUŠEVIM BRATOM: Evo u kakvom su odnosu bili...

MAJA MARINKOVIĆ TUGUJE ZA JANJUŠEVIM BRATOM: Evo u kakvom su odnosu bili – Pozlilo joj nakon saopštenja…

479
0
Maja Marinkovic,
Maja Marinkovic,

Pozlilo joj nakon saopštenja…

Janjušev pokojni brat Mihajlo bio je podrška za Majinu vezu sa košarkašem, a evo i šta je govorio o zadrugarki.

Marko Janjušević Janjuš vratio se u “Elitu” sa tragičnim vestima za sve učesnike. On je sa bolom podelio da je izgubio rođenog brata Mihajla.

Reakcije svih u Beloj kući bile su šok i neverica, ali svi su primetili koliko je tužna vest pogodila Maju Marinković kojoj je nakon saopštenja i pozlilo.

Čim je malo došla sebi, otišla je da se presvuče i obukla je crnu trenerku, što nije uobičajeno za ovu rijaliti učesnicu, koja je u Beloj kući uvek doterana.

Međutim, kako dani prolaze, njena tuga ne jenjava, ona je vidno potresena zbog Janjuševe tragedije, a jedini u kući, pored nje, kog je Janjušev gubitak toliko slomio je Uroš Stanić.

Iako se u međuvremenu oglasio i Majin otac Radomir Taki Marinković i poruči da su oni svi kao jedna velika porodica i da je prirodno da saosećaju jedni sa drugima, sudeći po tome da niko drugi ne pokazuje ovoliku empatiju, jasno je da Maja ima neki poseban razlog zbog čega je toliko utučena.

– Poznato je da je mladi Mihailo svojevremeno podržao Maju kada je bila u vezi sa njegovim bratom Markom. Ona mu to nikada nije zaboravila. U momentu kada su je svi osuđivali što rastura brak Janjušu, on je javno rekao da misli da su njih dvoje jedno za drugo i da su dobar par. Kako god deluje u rijalitiju, Marinkovićka je dobar čovek i veoma je emotivna. Zbog toga ovoliko pati za Jaškovim bratom iako sa njim više nije u ljubavnom odnosu, za razliku od ove Aneli koja, uprkos svemu što se izdešavalo, samo vreba priliku da obnovi romansu sa Janjuševićem. Ona konstantno ističe koliko je njoj teško, dok Maja pati i to sve drži u sebi, ne skrećući pažnju na sebe u ovom tragičnom trenutku – ispričao je izvor upućen u sva dešavanja između Maje i Janjuša.

Svojevremeno, Janjušev pokojni brat Mihailo se oglasio za medije kada je rekao:

– Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči. Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli (smeh). Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle – rekao je on tada.