Home Zanimljivosti NAKON SUKOBA SA JANJUŠEM: Oglasio se Anelin biznismen – Alenove namere sve...

NAKON SUKOBA SA JANJUŠEM: Oglasio se Anelin biznismen – Alenove namere sve govore…

2675
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Alenove namere sve govore…

Aneli Ahmić ušla je u sukob sa Janjušem, a sve to zbog izvesnog Alena koji je sada odbio da kaže išta za širu javnost u vezi sa Aneli.

Nakon što je Aneli Ahmić ušla u žestok sukob sa svojim rijaliti dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, digla se velika prašina i javnost je na iglama jer je nastavak njihove veze za sada na klimavim nogama.

Sve je počelo za vreme Janjuševog boravka u spoljnem svetu zbog tragično nastradalog brata Mihajla, kada je košarkaš saznao informacije o Aneli koje su mu za vreme boravka na imanju bile nepoznate.

Glavni povod za ovaj sukob jeste izvesni Alen, o kom je Aneli razgovarala sa majkom Jasnom tokom novogodišnjih poseta porodica. Aneli je bilo veoma važno da istakne kako Alen nije imao nikakvu ljubavnu ulogu u njenom životu, već da su njih dvoje bili samo prijatelji.

Aneli je otkrila da je Alen bio njen prijatelj godinama, ističući njegove kvalitete kao vrlo kulturne i plemenite osobe. Naglasila je da je Alen bio tu za njenu porodicu u teškim trenucima, kao što je bio slučaj prilikom sahrane njenog oca.

Svoj odnos sa Alenom opisala je kao familijarno dobar, ističući da je oduvek želela takvu osobu pored sebe.

Domaći mediji pokušali su da stupe u kontakt sa Alenom i dobiju izjavu povodom njegovog odnosa sa Aneli, ali je on odbio da se meša u rijaliti teme i uopšte oglašava povodom svega što poslednjih dana trese javnost, saznaje Pink.rs.

Ovaj sukob između Janjuša i Aneli, kao i uloga Alena u celoj priči, definitivno su izazvali pažnju miliona gledalaca i postali glavna tema rasprava ovoj nedelji. S obzirom na emotivnu napetost i kompleksnost odnosa među učesnicima rijalitija, sigurno je da će ova situacija i dalje intrigirati javnost i pratitioci “Elite”.