Home Zanimljivosti NAKON TRAGEDIJE UJEDINJENI: Reči Mensura Ajdarpašića upućene Janjušu odzvanjaju Elitom…

NAKON TRAGEDIJE UJEDINJENI: Reči Mensura Ajdarpašića upućene Janjušu odzvanjaju Elitom…

1034
0
Mensur Ajdarpasic, Marko Janjusevic Janjus,
Mensur Ajdarpasic, Marko Janjusevic Janjus,

Reči Mensura Ajdarpašića upućene Janjušu odzvanjaju Elitom…

Mensur Ajdarpašić posavetovao Janjuša nakon žestokog sukoba sa Aneli.

Marko Janjušević Janjuš je na samom početku emisije “Pretres nedelje” sasuo Aneli Ahmić istinu u lice, a ona je pobesnela i priznala sve svoje laži, kao i novo potencijalno neverstvo svog nevenčanog bivšeg partnera, Asmina Durdžića.

Tokom pauze za reklame, porazgovarao je sa Mensurom Ajdarpašićem, koji ga je posavetovao.

– Ona ništa ne zna da objasni, ja bih rekao: “Ne zanimaju me u tri života” – rekao je Mensur.

– Morao sam da trpim stvari koje nemaju veze sa mozgom, sve mi je jasno sa njom. Moram da fokusiram glavu na sebe, jasno je ko mi je najpreči – nastavio je Janjuš.

– Onaj put kad ste se posvađali, prošli put, od tad više nije bilo isto, otkad te je grizla savest. Samo gledaj sebe i svoju porodicu, sve drugo je nebitno – dodao je Ajdarpašić.

Pre toga su opleli po Aneli zbog flerta sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

– Samo odjednom se pojavio taj lik, ja ne znam šta se dešava… Nije prijatno da u svoj muci čuješ takvo neko pitanje – rekao je Janjuš.

– Pa i ti kao da ja padam sa Marsa, naravno da je jasno. Ko zna šta se tu dešavalo, zašto je došlo do tako nekog sukoba – dodao je Mensur.

– To ne zna ni njena porodica ni niko, trebalo je da da neko objasnjenje, ali ti očigledno nisi raskrstila i to je problem – kazao je Janjuš.

– Još je Aneli rekla on je kao moj i dalje, šta ima da govori on je moj, kad je završila sa njim odnos – rekao je Mensur.

– Čak i da su imali nešto ranije to nije moja stvar niti me zanima. ali trebalo je da prizna, muka mi je što moram na ovu muku da pričam o ovome, to je jedan od sitnijih detalja koji je najkrupniji – jadao se Janjušević.