Home Zanimljivosti OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA NAPAO MIONINE RODITELJE: “Koji problem oni imaju sa...

OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA NAPAO MIONINE RODITELJE: “Koji problem oni imaju sa mojim sinom…”

472
0
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,
Nenad Aleksic Sa, Miona Jovanović,

“Koji problem oni imaju sa mojim sinom…”

Spomenuo je i njegovu bivšu suprugu Vanju Ignjatović.

Otac repera i učesnika “Elite” Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić prati rijaliti i učešće svog sina i nema problem da da svoje mišljenje o svemu.

Kako je u centru pažnje trenutno turbulentna veza njegovog sina sa Mionom Jovanović, progovorio je prvo o tome.

– Nisam bio u prilici da pratim danas, ali ono što mogu da kažem o njihovom odnosu je da je to konstantno neko peckanje, popravili su se u poslednje vreme dosta, nema više toliko neprijatnih scena da moramo da se sekiramo. Neša je jednostavno takav, brzo plane, on se daje u odnosu sto posto i očekuje da mu to bude uzvraćeno na isti način. Njemu se svašta izdešavalo u prošlosti, na to niko nikad ne gleda, već samo gledaju kako da osude. On je odličan prijatelj, dosta se troši za nekoga koga voli i smatram da u tome nema ničega lošeg – počeo je Zoran.

Na pitanje da li su u kontaktu sa Nenadovom ne još uvek bivšom ženom, Vanjom Ignjatović, on je odgovorio:

– Mi nemamo nikakav kontakt, ona je tako odlučila da nam se ne javlja, ja to poštujem i stvarno ne bih više voleo da razgovaram o toj temi. Želim joj svu sreću u životu – tvrdi on.

Kako kaže, Tara Simov je za Nenada prošlost:

– Tara njemu nije ni u malom mozgu, posle svega što se izdešavalo nakon “Zadruge 4” i sveg stresa kog smo preživeli, mislim da je zaista on nju precrtao u glavi za sva vremena i da nema apsolutno nikakve emocije prema njoj – kaže Nenadov otac.

Aleksić se dotakao i Mioninih roditelja:

– Mionine roditelje zaista ne poznajem lično i stvarno ne znam koji problem imaju sa mojim sinom, mislim da se on zaista ponaša zaštitnički prema njoj. Te neke svađe koje se dešavaju između njih to je sve zbog zatvorenog prostora i malo rijaliti uzima maha, ali dobro razumem ih svako štiti svoje dete i misli da zna šta je za njega najbolje, imaju pravo na svoje mišljenje i ja to cenim – rekao je on za Pink.rs.