Home Zanimljivosti POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Nakon nesretnog slučaja Janjuš dobio...

POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Nakon nesretnog slučaja Janjuš dobio poruku u Eliti…

894
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Nakon nesretnog slučaja Janjuš dobio poruku u Eliti…

Bivšeg košarkaša je zadesila velika tragedija zbog koje ne može da dođe sebi.

Učesnik “Elite”, Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio u Belu kuću nakon kratkog boravka van iste zbog porodične tragedija koja ga je zadesila.

Međutim, čini se da njegov povratak nije prošao neprimećeno, jer je doneo neočekivanu odluku da se vrati u prostoriju za rehabilitaciju.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da Janjuš još uvek nije primetio poruku koja stoji zalepljena na televizoru u sobi, a koja je izazvala reakciju korisnika društvenih mreža.

Na papiru koji je zalepljen na televizoru stoji poruka “Duhovit”, a oštri posmatrači su odmah primetili ovaj detalj.

Zadruga,
Zadruga,

Korisnici društvenih mreža su se naježili kada su shvatili da je Janjuš imao porodičnu tragediju, ali je istovremeno poznat kao jedan od najduhovitijih takmičara rijalitija.

Ova situacija izazvala je mešane reakcije među publikom, koja je podeljena između zabrinutosti za Janjuša i divljenja njegovoj izdržljivosti.

Iako se čini da je ova poruka mogla da izazove emotivnu reakciju kod Janjuša, on još uvek nije obratio pažnju na nju, fokusiran na svoj proces oporavka. Ostaje da se vidi da li će Janjuš primetiti poruku u narednim danima i kako će reagovati na nju.