Home Zanimljivosti PRVO SUOČAVANJE SA TAJNIM INFORMACIJAMA O ANITI: Vest iz spoljnog sveta trese...

PRVO SUOČAVANJE SA TAJNIM INFORMACIJAMA O ANITI: Vest iz spoljnog sveta trese Belu kuću… (VIDEO)

654
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Vest iz spoljnog sveta trese Belu kuću…

Za vreme emisije “Pitanja gledalaca” Matora je saznala šta se dešava na društvenim mrežama, pa je nakon dobijenih informacija prebledela.

U emisiji “Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

Nju je gledalac podsetio da je u prvoj sezoni podržavala ljubav Slobe Radanovića i Lune Đogani, kao i odnose koje su imali u krevetu pored njegove žene Kije Kockar, dok sad govori da ju je blam jer Anita Stanojlović i Anđelo Ranković traže zajednički krevet i ne brinu gde ona spava.

– Koji blam da pored tebe spavaju tvoja žena i njen ljubavnik, zar nisi sve to isto podržavala kad su radili Sloba i Luna? – glasilo je pitanje koje je Milan pročitao.

– Na mrežama otkako se desilo to sa Anitom, grupe kao da slave i nabrajaju sve što si radila, od Dalile i Dejana, Anđele, ali prvo Sloba i Luna – dodao je Milan.

– Meni je to normalno, postoje grupe koje hejtuju, kao i kad je rečeno da je to karma – rekla je Tomićeva, iako se videlo da joj nije ni najmanje prijatno.

– Blam te je i pored toga što si podržavala? – upitao je Milan.

– Da, blam me je – poručila je Tomićeva, a onda je Milan podigao Anđela, kako bi ga upitao da li se seća da je Matora pružala podršku Lunu i Slobi.

– Ja se toga sećam, bio sam i ja tu, Sloba i ja smo bili braća i njihov drveni advokat, pa sam i trad nagrabusio i prodali su nas – dodao je Anđelo Ranković.

Inače, koliko Anitu i Anđela ne dotiče kako se Matora oseća, govori to da su nakon emisije imali vrelu akciju u spavaćoj sobi i da je ona u jednom trenutku prošla pored njihvog kreveta.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku: