Home Zanimljivosti SVE JE URADIO ZBOG GLEDANOSTI: Isplivao jeziv snimak – Janjuš beskrupulozno prevario...

SVE JE URADIO ZBOG GLEDANOSTI: Isplivao jeziv snimak – Janjuš beskrupulozno prevario čitav Balkan… (VIDEO)

3328
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Janjuš beskrupulozno prevario čitav Balkan…

Po povratku pred kamere, Janjušević je sa sobom uneo i poklone, koje je predao cimeru Urošu Staniću.

To je oduševilo milionski auditorijum, međutim, na društvenim mrežama je sada osvanuo snimak u kojem bivši košarkaš priznaje da je sve uradio zarad pregleda i simpatija kod publike.

Bivši košarkaš i učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihajla.

Tri nedelje je proveo u spoljnom svetu i imao prilike da sazna sve informacije spolja, a sada je razotkrio da one vuku veliku gledanost sa sobom.

– A ja i Uroš… Rekord svih rekorda ikada u rijalitiju! Ikada! Ne može da prebroje pregledi, po tri miliona, dva, svaki snimak na mrežama… Sve, naši razgovori, generalno naši klipovi su gledani, ne postoji ništa osim nas dvojice, samo listaš i gledaš, znaš ti šta je to… Ne mogu da vam objasnim! Majke mi, ne bih ja sam za sebe rekao nešto… Ludilo! Samo ću vam reći, misliš da bih ja jurio u ovom stanju da mu uzimam stvari da mi nije značio, i on meni, i ja njemu? Retko je naći takvu osobu… Kad pogledaš, koliko god on zna da bude kvaran, gledan je – rekao je Janjuš.

– On je za tobom kukao po ceo dan – ubacila se Milena Kačavenda.

– Narod je zgrožen kako se ponašaju prema njemu ovde. Sve gledaju, on je najbezbolniji ovde. Misliš da bih se ja iscimao da nisam video… Pusti, brate, nemoj da se šalimo – istakao je Janjušević, aludirajući na to da je pomogao mladom Staniću samo kako bi zadobio simpatije naroda.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!