Home Zanimljivosti TRI PUTA DOŽIVELA ONO NAJGORE: Isplivala prepiska između Asmina i Aneline majke…

TRI PUTA DOŽIVELA ONO NAJGORE: Isplivala prepiska između Asmina i Aneline majke…

1422
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Isplivala prepiska između Asmina i Aneline majke…

Ove dve porodice nikako ne mogu da nađu zajednički jezik.

O odnosu Aneli Ahmić i njenog bivšeg Asmina Durdžića se polemiše u medijima i na društvenim mrežama već mesecima unazad. Kada je Aneli ušla u rijaliti, oboje su krenuli sa iznošenjem “prljavog veša” iz njihovog odnosa. Situacija se malo privremeno stišala, a sada je ponovo u javnost dospela prepiska koja je pokrenula lavinu komentara o ovom odnosu.

Domaći mediji su došli u posed prepiske između Aneline majke, Jasmine Ahmić, i Asmina. Durdžić je optužio Aneli da joj je dao hiljade i hiljade evra da bi ona koristila na**otike i da je bila tri puta klinički mrtva zbog uzimanja nedozvoljenih supstanci.

– Ja sam njoj prošli mesec dao 4.300 evra, da bi se dr**irala. Ostavila si ih same, gladne, otišla sa njim 3 dana, taj slikar što te crtao… Aneli je morala ići da prosi kifle u pekari – poručivao je Asmin.

– Sram te bilo. Ona će te tužiti odmah, bolje ne pravi probleme – poručivala je Jasmina.

– Meni nije samo jasno da ti kao majka to podržavaš i kažeš da je normalno, a tri puta ti je bila klinički mrtva u Sarajevu zbog d**ge – navodio je on.

– Srami se, ‘ajde ne piši mi – pisala je Jasmina, sudeći po porukama.

U javnosti se, podsetimo, spekulisalo da je izvesni Alen švaler od Aneli i da joj je majka Jasmina nedavno u rijalitiju prenela brojne informacije o njemu.

– Sad ću ja reći istinu, pravu istinu. Kunem se da nikad ništa Aneli nije imala sa Alenom. On je naš porodični prijatelj, koji je uvek tu za nas. Pošto je on poslovni partner našeg rođaka, samo sam joj spomenula da joj je poslao poklone. Međutim, ona je to nešto pogrešno protumačila i rekla: “Je li se razveo?” – pričala je Jasmina za “Blic” i dodala:

– Aneli je sve pogrešno shvatila. Možda je on joj simpatičan i drag, ali ni blizu to ništa nije bilo. Kunem se u sve. Vidi se da je ona trenutno polupana i u bunili i ludilu – rekao je on.