Home Zanimljivosti “UVEK ĆE MI BITI NA VRHU”: Janjuš odlučio da obnovi odnos sa...

“UVEK ĆE MI BITI NA VRHU”: Janjuš odlučio da obnovi odnos sa Majom Marinković… (VIDEO)

401
0
Marko Janjusevic Janjus, Milan Milosevic,
Marko Janjusevic Janjus, Milan Milosevic,

Janjuš odlučio da obnovi odnos sa Majom Marinković…

Peripetije u “Eliti” uvek su moguće kada su njih dvoje u pitanju.

Kontroverzni bivši rijaliti par, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, uvek su u centru pažnje. Iako već dugo, dugo nemaju nikakav odnos ni pred kamerama ni van nje, Marko je sada odlučio da više ne bude tako.

Naime, nakon što se prošlog petka vratio u Belu kuću nakon samoubistva najmlađeg brata, Janjušević je uvideo ko mu je prijatelj, a ko ne.

Traumatičan i tragičan događaj naterao ga je da debelo razmisli, te je sa Aneli zauvek raskrstio, a sa Majom odlučio da obnovi kontakt i druženje, a razloge je naveo javno, pred Milanom Miloševićem.

– Ona će meni uvek biti u grupi ljudi sa kojima ću da popijem kafu i da se družim. Ja kada sam u njenim očima video to što sam video, meni ništa više ne treba. Ona nije folirant i zato će mi uvek biti na vrhu – rekao je Marko.

Podsetimo, Janjušev mlađi brat bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihajlo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!