Home Zanimljivosti ZBOG NJEGA JANJUŠ LUDI: Ovoga se Aneli najviše plašila – Isplivala fotografija...

ZBOG NJEGA JANJUŠ LUDI: Ovoga se Aneli najviše plašila – Isplivala fotografija sa oženjenim muškarcem…

10646
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Isplivala fotografija sa oženjenim muškarcem…

Slika ugledala svetlost dana!

Razgovor Aneli Ahmić i njene mame, koji se dogodio tokom novogodišnjih poseta porodica, ponovo je u centru interesovanja zbog izvesnog Alena.

Aneli je svoju majku upitala da li je on čeka i da li se razveo, te je auditorijum zaključio da je Ahmićeva imala aferu sa njim.

Ulazak Marka Janjuševića Janjuša potresao je Aneli, jer se plašila šta je saznao napolju.

Na jednom Instagram profilu, koji se bavi aktuelnim dešavanjima u rijalitiju “Elita”, pojavila se fotografija čoveka za kojeg se tvrdi da je Alen, a na jednoj od fotografija je čak i sa suprugom.

Međutim, kako Pink prenosi, ovo je Anelin rođak, a Alen izgleda sasvim drugačije. Inače, Anelina majka se oglasila, te poručila da je Alen blizak kućni prijatelj, a ne Anelin ljubavnik.

Instagram,
Instagram,

– Alen je naš porodični prijatelj i šifra za automobil, ja sam ga prva pomenula jer sam morala da joj kažem to. Znam da mnoge zanima o čemu se radi. Automobil koji je bio kod Alena nakon Anelinog ulaska, a cela suština je ta da su Asmin i Aneli kupili auto za koji je samo Aneli dala novac, a Asmin nije dao ostatak para prethodnim vlasnicima za isti, pa smo ga sklonili. Auto jeste jedno vreme bio kod naših porodičnih prijatelja, ali sam ga ja ponovo prebacila na drugu lokaciju – rekla je Anelina majka za “Pink.rs”.

Aneli se zaklela u svoju ćerku da nikada nije bila sa Alenom, kao i da ne kuje planove da bude sa njim.

– On je naš kućni prijatelj. Pomagao je kako meni, tako i mojoj porodici. Neke stvari nisu za javnost. Nikada nisam bila sa njim! Kunem se u svoje dete, nisam bila s njim – istakla je Aneli.