Home Zanimljivosti ANĐELO PONOVO PONIZIO ANITU: Jednostavno obrisao pod sa njenim dostojanstvom…

ANĐELO PONOVO PONIZIO ANITU: Jednostavno obrisao pod sa njenim dostojanstvom…

6540
0
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,
Andelo Rankovic, Anita Stanojlovic,

Jednostavno obrisao pod sa njenim dostojanstvom…

Devojka iz Kruševca nikako da nađe nekog ko će da je poštuje.

U novoj emisiji “Gledanje snimaka”, pušten je klip u kom se komentariše odevna kombinacija Anite Stanojlović.

Naime, ona je imala kombinezon, koji je imao proreze na zadnjici.

Njenom izabraniku, Anđelu Ranković, nije se to dopalo, pa joj je momentalno skrenuo pažnju, sa čim se složila i Maja Marinković.

Anđelo je sve potvrdio, pa poručio Aniti da ga posluša, kada je dobronamerno posavetuje.

Maja je iskoristila ovu priliku, kako bi urnisala Anitu i njen neukus:

– Nije mi se dopala ta kombinacija, ja ne radim da je šaljem na presvlačenje, ako se ona dobro oseća u tome, neka nosi šta želi, samo neka me posluša sledeći put. Ima pravo da u svojim godinama greši, zrelost dolazi sa godinama, a ukus treba isto da se stekne – rekao je Anđelo.

– Anitinoj ličnosti i priliči takav stajling, ide kao ona sa plavog mosta, ne zna to da iznese, džaba kad nema erotike ona toliko izgleda jeftino, kao da je krenula da sluša Vendi na vašaru. Ona se oblači kao promiskuitetne noćne noćne dame, ja sam i polugola preskupa, ova kreacija joj je stajala katastrofa. Videla je da imam sličnu kreaciju, pa je uzela da me iskopira, to joj je bio cilj, da se malo svIdi Anđelu ako izgleda kao ja – rekla je Maja.

– Posle Anite, ja bih Sanju sad oženila na keca, nikad nisam rekla da sam Anitu više volela, to su dve različite vrste ljubavi, sa Sanjom sam ja dosta soli pojela, ne može to uopšte da se upoređuje – rekla je Matora.