Home Zanimljivosti GORI OD LJUBOMORE: Aneli urla nakon Janjuševog i Majinog pomirenja – Dokrajčena...

GORI OD LJUBOMORE: Aneli urla nakon Janjuševog i Majinog pomirenja – Dokrajčena na surov način…

1068
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Dokrajčena na surov način…

Sad je shvatila šta je izgubila.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su imali emotivan razgovor u rehabilitaciji, gde je Maja pružila podršku Janjušu nakon što je saznala za porodičnu tragediju koju je on nedavno doživeo.

Njih dvoje su razgovarali o Janjuševim osećanjima, a on je istakao zahvalnost Maji za njenu podršku u teškim trenucima.

Maja je sada prvi put o tome govorila u radio emisiji “Amnezija”, o noći koju je provela u rehabilitaciji sa bivšim dečkom i nežnim trenutcima koje su imali.

– On mene odlično poznaje, koliko god da smo se vređai i svašta prošli nije upitno da li ću ja da reagujem drugačije. On zna, poznaje mene i zna kakva sam u suštini, ne pričam to što sam luda. Ja sam uradila kako sam osećala, nije mi bitno šta će drugi da kažu, nego da je on video – govorila je Maja Marinković.

– Ko zna šta bi bilo da je bilo, možda je ona sad malo zdrelija i svesnija, iako mislim da i dalje nije to to. Ja kažem da smo se mi izblamirali, bila je užasna priča, na jednu stranu simpatična, ali i užasna. Ja kad bih mogao da promenim to bi bilo kao kad smo se družili, naša zaj*bancija je bila zanimljiva, ali izgleda da je tako moralo da bude – dodao je Janjuš.

Tokom njihovog izlaganja Aneli je sve vreme kukala kako je njoj najgore i žalila se na odnos koji su obnovili Janjuš i Maja. Žargonski rečeno izljubomorisala je.

– Juče su me pitali zašto se ne pomirim sa Janjušem, ja sam rekla da smo se pomirli kao ljudi i to tako treba da bude. Više ne postoji opcija da imamo svađe, neću sebi da dam prostora da mu bilo šta loše kažem. Nismo nas dvoje bili zajedno dva dana, posle određenog vremena nema potrebe za tim stvarima. Jutros sam ga uradila na foru da mu donesem lek, došla sam, sedeli smo, pričali smo i to je trajalo. Ja bih volela da to tako ostane, jer od mene više ništa loše neće dobiti – poručila je Marinkovićeva.

– Jutros smo se rasplakali, zagrlili, poljubili i sve… Niti smo ona i ja, niti spremni, niti osećam, niti mogu, niti ona, da mi budemo u odnosu. Prošli odnos me nije prošao, ne pada mi na pamet da razmišljam o odnosu, ni i ona, a ni ja. Mi samo pričamo kako bi mi trebali da funkcionišemo – nastavio je da objašnjava Janjuš.