Home Zanimljivosti JANJUŠ SAOPŠTIO ANELI DA SE POMIRIO SA MAJOM: Njena reakcija nakon što...

JANJUŠ SAOPŠTIO ANELI DA SE POMIRIO SA MAJOM: Njena reakcija nakon što ga je izgubila – Istina joj sasuta u lice…

1049
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Istina joj sasuta u lice…

Kao i svake srede, u “Eliti” se održala još jedna radio emisija “Amnezija”.

Marko Janjušević Janjuš se vratio na svoje mesto voditelja.

Međutim, na samom početku, njegova koleginica, Milena Kačavenda, iskoristila je priliku da ga ispita na temu pomirenja sa Majom Marinković i odnosa sa Aneli Ahmić.

On je otkrio da je definitivno stavio tačku na romansu sa Aneli, zbog čega se Ahmićeva rasplakala u spavaćoj sobi, a Maja je sve vreme bila u krevetu pored, slušajući Janjuševo izlaganje:

– Iskreno, svi su me sačekali, da, ali Maja Marinković me je baš iskreno žalila, to se videlo, sinoć je bila kod mene, plakala, iako su se naše emocije ugasile, ona je tu i uvek možemo popiti kafu. Dodatno su me poremetile neke scene, koje sam gledao (za Aneli), presekao sam tu. Naravno, video sam i ovde nešto što me je razočaralo – govorio je Marko Janjušević Janjuš.

– A da li postoji mogićnost da dođe do pomirenja ili bar razgovora? – upitala je Milena Kačavenda Janjuša, a on je bio brutalno iskren.

– Neki razgovor bi mogao da se desi, nakon tri godine, jedino tako. Pogotovo od pretresa, od tada me ne zanima uopšte, mene ne može tako nešto poremetiti, skroz sam presekao, ne postoji više nikakav razgovor, to je to, da li sam razočaran ili ne… naravno da jesam, ali imam prava da budem – objasnio je Marko Janjušević Janjuš.

Aneli je sve ovo čula u prenosu uživo i bila je tužna i razočarana.