Home Zanimljivosti JELENA I MILJANA UHVAĆENE: Vodile tajni razgovor – Ivanova žena joj dala...

JELENA I MILJANA UHVAĆENE: Vodile tajni razgovor – Ivanova žena joj dala smernice… (VIDEO)

454
0
Jelena Ilic, Miljana Kulic,
Jelena Ilic, Miljana Kulic,

Ivanova žena joj dala smernice…

Video je odmah naišao na brojne komentare, a mnogima nije jasno zašto su se njih dve uopšte osamile i razgovarale.

Učesnica “Elite” i supruga Ivana Marinkovića, Jelena Ilić, osamila se sa Miljanom Kulić.

Ona je tom prilikom porazgovarala sa njom i dala sve od sebe da je podigne:

– Evo razmišljala sam, ti i on sad kad bi ste hteli da imate dobar odnos, ne možete ovde, samo napolju i to napolju mora mnogo vremena. Znaš ti šta sam ja prošla sa Ivanom?! Pakao. Mnogo vremena je Miljana trebalo, mnogo živaca. Zašto se upuštaš u nešto sa čovekom kom ne veruješ?! Ja ti savetujem da zaradiš ovde svoje pare, nije bitno ko te nervira – rekla je Jelena i dala joj jasne smernice šta treba da uradi i da se bori za svoje dete i sebe.

– Šest meseci je mnogo, kako god da okreneš, mnogo je. Ja treba da razmišljam da li će mi se javiti, da li ću biti blokirana, a ja njega volim. Ja bih najsrećnija bila da ga ne voli – rekla je Miljana.

– Svi znaju da ti njega voliš, a ne misle svi da on tebe voli – rekla je Jelena.

– To je tačno… Ja sam i normalna kada sam raspoložena i komentarišem normalno, ali ne mogu, živa se pojedoh – rekla je Miljana.

– Šta ti postižeš time i da ne bude u redu s njim?! Je l’ me razumeš?! Ti gubiš svakako. Ja vidim tebe, ti teraš inat. Sigurno ti ovi ljudi ovde kažu za tvoje dobro – rekla je Jelena.

– Je l’ mnogo Jelena šest meseci – pitala je Miljana.

– Meni je previše, ali ja sam nešto drugo – rekla je Jelena.

– Ali znaš, euforija, ja sam jedva čekala da uđe – rekla je Kulićeva.

– Ko je*e Bebicu, on nije više s tobom. Meni sada neko da kaže da mi je mama ku**a, ja bih se nasmejala, mene to ne može da povredi, to su budalaštine – rekla je Jelena, a ispod su se nizali komentari.

“Ovo nema dalje. Ivanova žena savetuje Miljanu. Bolesno”, “Bravo Jelena! Sve joj lepo kaže”, “Užas”, “U tajnosti, odvojile se”, bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu: