Home Zanimljivosti KLELA SE U NAJSVETIJE PA SLAGALA: Anita i Anđelo zakuvali pakleni plan...

KLELA SE U NAJSVETIJE PA SLAGALA: Anita i Anđelo zakuvali pakleni plan – Pukla i sve priznala… (VIDEO)

136
0
Milan Milosevic, Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,
Milan Milosevic, Anita Stanojlovic, Andelo Rankovic,

Pukla i sve priznala…

Trese se čitava Bela kuća i strasti se ne smiruju!

Nova emisija “Pitanja gledalaca” otkrila je još neke stvari i poljuljala mnoge odnose.

U jednom od momenata, došlo je do žestoke svađe između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, tokom koje su iznele tonu prljavog veša iz svog zajedničkog života.

Tomićeva je najviše poludela kad je Anita rekla da se kaje što je bila u odnosu sa njom, nakon čega je osula paljbu i napala Anđela Rankovića da je ušao u vezu sa njenom ženom, samo kako bi joj se osvetio.

– Maja Marinković se nalazila u tom trenutku sa mojom drugaricom, ja imam živog svedoka. Uopšte nije bila tako fina u odnosu sa mnom, prebacivala mi je da sam pravila svadbu iz inata, da ona ne veruje da ja nju volim, svaku svađu je okrenula na to da ja volim Sanju. Sanja mi je pokazala slike njenog dečka, najnormalnije smo se pozdravile. Rekla mi je šta planira sa tim dečkom, da ima dete i ostalo. Druga stvar, što se tiče MC Aleks, kontaktirala sam je odmah kada sam izašla prošle sezone. Nisam čula da je Anita rekla da se kaje za brak sa mnom, ne znam šta sam ti ja uradila – govorila je Matora, a Anita nije želela da otkrije zbog čega se pokajala što je sa Tomićevom bila u braku.

– Ja ne smatram da sam te prevarila. Dopisivala si se sa bivšom devojkom i pitala da li joj je verenik u Beču da dođe… I ti si se klela u Dušana i u Dunju, pa si lagala – poručila je Anita.

– U kakvom god odnosu da je Anđelo sa njom, ima pored sebe bis*ksualku, a još gore je ako je ušla u brak radi interesa. Zabolele su te igračkice, pa bi sada da mi uzmeš ženu. To je živa istina – nastavila je Tomićeva.

Detaljnije u prilogu ispod: