Home Zanimljivosti “NAKAZO – GUBI SE OD MENE”: Zagrmela na Staniju – “Za biznis...

“NAKAZO – GUBI SE OD MENE”: Zagrmela na Staniju – “Za biznis kojim se baviš ide se u…”

597
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Sita Ahmic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Sita Ahmic,

“Za biznis kojim se baviš ide se u…”

Ratovi se vode najviše u “Eliti”, ali i van nje je prava pravcata borba.

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić već mesecima se javno prozivaju.

Sestra učesnice “Elite” odlučila je da ponešto poruči starleti.

Na Stanijne komentare Anelina sestra Sita nije ostala imuna.

– Hvala bogu imam četvero dece i unuče. Ponosno stojim iza svakog, hranim i oblačim sve svojim novcem, ne bavim se biznisom za koji se kod nas još ne plaća porez i ide se u zatvor, a to imam, sve ono što to nikada nećeš imati budi sigurna u to . A što se tiče mog fizičkog izgleda ponosna na njega, dala četiri života i pogledaj me nakazo grdna, izgledaš kao da ti je neko sedao na faci. Mani se mene, ja se brinem i za peto dete, a to je dete te tvoje nakaze. Ti si tom detetu uzela i uzimaš, ti koja prodaješ ono što se ne prodaje, a sada gubi se od mene nakazo! Ne dam ti više marketing potpuno si nebitna sramoto od žene kupi vaginalete znaš ti dobro zašto – odgovorila je Sita.

Podsetimo, Stanija se osvrnula na odnos Aneli i izvesnog Alena, o kom je Ahmićeva pričala sa majkom Jasminom tokom novogodišnje posete.

– Ahmićke najveća prevara veka u rijalitiju ikad, totalno raskrinkane kod naroda! Da li likujem? Još uvek ne, tek kad im se vrati sva duševna bol koju sam prolazila tokom medijskog linča koji su mi namestile ni krivoj ni dužnoj, tek tad smo kvit – rekla je Dobrojevićeva za “Pink”.

Verovatno je mislila na aferu sa Anelinim bivšim partnerom Asminom Durdžićem.