Home Zanimljivosti “NE ŽELI DA ČUJE ZA FILIPA CARA”: Procurile informacije – Aleksandra Nikolić...

“NE ŽELI DA ČUJE ZA FILIPA CARA”: Procurile informacije – Aleksandra Nikolić donela važnu odluku…

262
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Aleksandra Nikolić donela važnu odluku…

Nakon raskida odlučila je da se vrati za Beograd, ali je rešila da promeni i druge stvari u životu.

Pobednica šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”, Aleksandra Nikolić pre manje od mesec dana okončala je vezu sa Filipom Carem.

Kako navode domaći mediji, Aleksandra je priznala da joj je nakon ove odluke bila neophodna stručna pomoć i nije se libila da je potraži.

– Želela bih da podelim sa vama to da sam odlučila da posle burnih situacija kroz koje sam prolazila u životu… Odlučila se na rad na sebi i lečenje možda nekih trauma koje su ostale potisnute u meni – napisala je Aleksandra.

Zatim je označiila centar za lični razvoj i pomoć koji posećuje.

Nikolićeva se okrenula veri, posećuje manastire i to joj mnogo olakšava situaciju u kojoj se našla.

– Nije lako kad žena u trudnoći ostane sama, bez podrške partnera i oslonca. Aleksandra je svašta prošla u životu, dovoljno je jaka i sigurna sam da će sve uspeti da izgura. Njeno dete je njena snaga, ne može da dočeka da se porodi i ugleda svoju devojčicu. Svau odluku koju je donela, donela je u korist bebe koju čeka – kaže izvor za Svet, pa nastavlja:

– Ne želi da stresovi utiču na zdravlje deteta koje je još u stomaku. Iako je silno želela da joj ćerka odrasta pored oba roditelja, vidi da njena veza sa Filipom nema budućnost i da na život gledaju skroz drugačije. Odlučila je da sama odgaja ćerku, priprema sve za njen dolazak, a za Cara trenutno ne želi da čuje – priča Aleksandri blizak izvor.