Home Zanimljivosti PEĐA MEDENICA VARAO TRUDNU ŽENU SA UČESNICOM ELITE: Na kraju su se...

PEĐA MEDENICA VARAO TRUDNU ŽENU SA UČESNICOM ELITE: Na kraju su se njih dve upoznale… (VIDEO)

303
0
Peđa Medenica,
Peđa Medenica,

Na kraju su se njih dve upoznale…

Rijaliti učesnici su je saterali u ćošak, pa je morala sve da prizna.

Navikli smo da se tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem” pokreću najaktuelnije teme u Beloj kući i da tom prilikom mnogim zadrugarima padnu maske.

Marko Đedović je otkrio kakva saznanja ima o vezi Jovane Cvijanović sa zauzetim Peđom Medenicom. Jovana je na kraju priznala da je bila u vezi sa pevačem i da su svoj odnos krili od očiju javnosti. Čak je upoznala i pevačevu suprugu na jednom nastupu.

– Priča koju ti je Jovana ispričala, sve ono što smo pričali izazvalo je buru, međutim sada kada je potvrdila da ima njegove eksplicitne fotografije – rekao je Milan, a onda ga je Jovana prekinula.

– Nisam to rekla – rekla je Jovana.

– Jesi, meni si rekla kad sam ti rekao da će sve da negira, rekla si mi: “Ne može, objaviću ja fotke” i kada sam te pitao da li su gole, rekla si da… Kada je Nemanja ono sve ispričao, ona je negirala, sr**a i onda je došla kod mene, tamo kod kreveta, rekla mi je: “Trebala sam sve da priznam”, ja kažem: “Što nisi?”, ona kaže: “Pa ne znam” i pitam je da li je bila, ona kaže: “Pa jesam”. Ona mi je rekla da je od 2019. godine bila sa njim. Rekla mi je da cela Loznica to zna, da su bili zajedno, kad god su ti nastupi, oni su bili zajedno, 24 sata su se dopisivali. Voleli su se i ona se negde razočarala jer je on nije obavestio da mu je žena trudna, nego je videla na stomak na instagramu. Prestali su da budu u vezi u tim trenucima kada je videla stomak, ali su ostali u korektnim odnosima – rekao je Đedović.

– Nije mi dozvoljeno, ali je ljudski grešiti – rekla je Jovana.

– Što je ona to iznela za Medenicu, je l’ ona ogorčena? – pitao je Milan.

– Znaš što je ona popi**ela, jer je on njoj pričao da je brak pred raspadom. Pa na koju priču će je je**ti?! Posle toga kada je videla sliku, on je dobio i drugo dete sa tom ženom, ali je tu bila razočarana u njega jer je pričao jednu priču – rekao je Marko.

– Majo, ti si neko ko voli da sluša te priče. Zanima me šta si čula za Peđu? – pitao je Milan.

– Ja Jovanu stvarno gotivim, ja ovo u životu videla nisam. Ona nije pokvarena, ona je draga i mila, ali nije baš normalna. Ja je pitam da mi ispriča kako je to krenulo. Kaže ona meni da je to krenulo od Budve, ja kažem: “To te razumem, tada kreću najveća ludila”. Ona je rekla da si ušli na brod, družili su se godinama i kaže da se zaljubila: “Kada smo došli iz Budve, viđali smo se, žena nije bila tu”. Kao i svaki muškarac koji hoće da dobije nešto, on priča da mu se brak raspada i tako dalje. Jeste, zaljubio se i on u nju, ona meni kaže da je to bila bajka kakvu ne može da mi opiše. Ja verujem da se ona stvarno zaljubila i da je postojalo nešto što se krije. Kaže ona: “Ja ulazim na instagram i vidim stomak, trudnički. Oni su od mene krili da je ona trudna”, ona je odmah poslala skrinšot i pitala šta je ovo, on je napisao valjda: “Joco, je**ga” – rekla je Maja.

Potom je i Jovana otkrila detalje afere sa pevačem:

– Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav. Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non-stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu ‘Ne lupaj mala’, to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je s*ksualni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos – rekla je Jovana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: