Home Zanimljivosti “POMIRILI SMO SE – SVE SAM MU OPROSTILA”: Maja i Janjuš zvanično...

“POMIRILI SMO SE – SVE SAM MU OPROSTILA”: Maja i Janjuš zvanično obnovili odnos – Marinkovićeva puca od sreće… (VIDEO)

2177
0
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,
Maja Marinkovic, Marko Janjusevic Janjus,

Marinkovićeva puca od sreće…

O njihovoj ljubavi se priča.

Svako ko je pratio “Zadrugu” upoznat je sa turbulentnom vezom i ljubavlju Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su zajedno prošli “sito i rešeto”, a iako nisu zajedno već nekoliko godina, i dalje imaju bazu fanova koja navija za njihovo pomirenje.

Upravo zbog toga su mnogi videli priliku za njihovo pomirenje sada kada je Janjuš u najtežem životnom periodu, nakon što mu je mlađi brat Mihajlo izvršio samoubistvo.

Janjuš je odmah po dobijanju ove tragične informacije napustio rijaliti, a nakon tri nedelje se u isti vratio i saopštio zadrugarima zašto ga nije bilo. Prilikom saopštavanja tužnih vesti, Maja nije mogla da zadrži suze, a njen izraz lica je jasno pokazao u kolikom je šoku zbog tragedije u Janjuševoj porodici.

Marinkovićeva je potom prišla Janjušu i izjavila mu saučešće, a od tog trenutka je njihov odnos izuzetno lep i prijateljski. Maja i Janjuš su gostovali u emisiji “Amidži šou”, a Ognjen Amidžić je prvo ugostio Janjuša, pa su tek onda došli ostali zadrugari. Kada se emisija završila, zadrugari su se vratili u Belu kuću, a Janjuš je odmah otišao da legne u rehab, gde inače boravi.

Za njim je došla i Maja, a bivša devojka je dala sve od sebe da ga oraspoloži budući da se u emisiji slomio pričajući o bratu. Maja je vrlo lako uspela da nasmeje Janjuša prilikom dugog razgovora. U jednom trenutku, on ju je upitao šta je voditelj u emisiji pitao vezano za njega.

– Pitao me je za tebe – rekla je Maja.

– Šta te je pitao? – upitao je radoznalo Janjuš.

– Pa… pitao me je da li bih se pomirila sa tobom. Ja sam rekla da smo se mi već pomirili kao ljudi, i da je sa moje strane sve oprošteno i da nikada nećeš doživeti ništa loše s moje strane – rekla je Maja kroz osmeh koji nije mogla da sakrije i stavila svima do znanja u kakvom su odnosu.

Da li će se u ovoj sezoni ponovo probuditi stare emocije, ostaje da vidimo.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: