Home Zanimljivosti PORODIČNA TRAGEDIJA: Janjuševiću spomenik podižu pre vremena – Otkrio tužne informacije…

PORODIČNA TRAGEDIJA: Janjuševiću spomenik podižu pre vremena – Otkrio tužne informacije…

337
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Otkrio tužne informacije…

Rijaliti učesnici su tek pre par dana saznali zbog čega je Marko Janjušević Janjuš 25. decembra 2023. godine napustio rijaliti.

Janjuš se vratio u petak u Belu kuću i priznao cimerima da je njegov najmlađi brat Mihajlo Janjušević izvršio samoubistvo vešanjem.

Marko ne prestaje da postavlja sebi pitanja koja nemaju konkretne odgovore.

U jednom razgovoru je otkrio da će bratu već na leto podići spomenik, iako je običaj da se spomenik podiže tek nakon godinu dana od smrti pokojnika.

Marko Janjušević Janjuš je izjavio da planira da do leta podigne spomenik svom preminulom bratu, ali istakao je da to predstavlja finansijski izazov za porodicu.

Ova izjava dodatno naglašava težinu koju je porodica pretrpela zbog gubitka.

– Ja se sa mojim Mihailom nikad nisam posvađao, sa ovim srednjim i ako smo istina generacija dosta više smo se svađali, Mihailu nikad ružnu reč nisam rekao i to mi sad sve prolazi kroz glavu, tu nema pravila. Šta sam sve u životu radio i gde sam bitisao, nikad nisam bio u teškim problemima, mene su se uvek plašili, brinuli se za mene, ali za njega se niko nije brinuo, nije bio taj tip. Ali eto nikad ne znaš ko je u kakvim problemima i šta je kome u mislima. Treba do leta da mu napravimo spomenik, muke su to, neko sa normalnom platom to sve ne bi mogao da isfinansira. Ne planiram da više ulazim u rijaliti, ćerka mi je velika već i stvarno moram malo više vremena da provodim sa njom – rekao je Janjuš.

To je vrlo čudno, budući da se spomenik uglavnom podiže pred godišnjicu pokojniku.