Home Zanimljivosti UŠAO U VEZU SA ANITOM IZ KORISTI: Anđelo javno ponizio Stanojlovićevu –...

UŠAO U VEZU SA ANITOM IZ KORISTI: Anđelo javno ponizio Stanojlovićevu – Izjava odzvanja Belom kućom…

631
0
Anita Stanojlovic,
Anita Stanojlovic,

Izjava odzvanja Belom kućom…

Šokantne reči Anđela Rankovića ostavile sve bez teksta!

Anđelo Ranković je svojim nedavnim izjavama izazvao pravu polemiku u Beloj kući.

Nakon što je započeo emotivnu vezu sa Anitom Stanojlović, izneo je svoj stav o vezama i preljubama koji je iznenadio mnoge.

Naime, Ranković je priznao da ne voli da bude u vezi, već preferira kombinacije i flertovanje, ističući da je do sada bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i da nikada nije varao.

Ova izjava je izazvala burne reakcije među ukućanima u “Eliti”.

Ovako je to zvučalo:

– Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravnio voleo bih da jednom dana doživim mirnu luku i da se promenim – rekao je Anđelo.

– Ja sam totalno neuračunljiva, meni ne treba papir, stavi kapuljaču jer si stvarno fejk! Sve si pokazao svojim primerom, znači da sad što pričaš znači da se fejk i da si ušao sa Anitom u vezu iz koristi – odbrusila je Bojana.