Home Zanimljivosti GOCA TRŽAN ZAREŽALA KAO NIKADA DO SADA: Njena prva reakcija na reči...

GOCA TRŽAN ZAREŽALA KAO NIKADA DO SADA: Njena prva reakcija na reči Ivana Marinkovića u Eliti…

1320
0
Goca Trzan, Ivan Marinkovic,
Goca Trzan, Ivan Marinkovic,

Njena prva reakcija na reči Ivana Marinkovića u Eliti…

Iako njen bivši suprug već godinama učestvuje u rijalitijima, Goca nikada nije želela da ga komentariše, sve do sada.

Pevačica Goca Tržan mnogima je omiljena zbog toga što nema dlake na jeziku. Upravo to je još jednom dokazala, gostujući u jednoj emisiji gde je na pitanje voditelja svojim odgovorom sve nasmejala.

Voditelj je krenuo da pita Gocu šta misli o tome što je aktuelni učesnik “Elite” Marko Đedović pokušao da ispriča kako je pevačica navodno varala svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji se takođe nalazi u rijalitiju. Međutim, Goca Tržan za početak nije ni znala ko je Đedović, što je nasmejalo mnoge.

– Je l’ si možda ispratila, svi portali su pisali o tome, moram da te pitam o tome – glasilo je pitanje voditelja.

– Nemam ja portale, nemam pojma o čemu se radi, je l’ si bre normalan? – rekla je Goca, a zatim je voditelj rekao kako je Đedović nešto pričao.

– Ko je on uopšte, mislim stvarno ko je čovek, ja ne znam stvarno – usledio je Gocin odgovor, koji je ubrzo postao hit na mrežama.

Podsećanja radi, Ivan Marinković se nedavno uselio u Belu kuću zajedno sa suprugom Jelenom, međutim, nedavno se požalio Đedoviću da ga je Goca svojevremeno varala, iako nisu u braku već godinama.

Nemanja Gačić je javno ispričao kako ga je bivša žena varala sa venčanim kumom, a Marinković je navodno Đedoviću ispričao kako se njemu desila slična situacija.

– Ivan mi je rekao: “Vrlo slične stvari su se meni izdešavale”, ja pitam: “Je l’ sa Gocom?”, on mi kaže: “Da, ali nije kum”. Ja sam prvi put čuo za tu priču, nisam znao za tu priču o razvodu Ivana i Goce. Nisam znao za to varanje i da je Goca sve to radila – izjavio je Đedović.

Ivan i Goca su u braku dobili ćerku Lenu, koja je danas tinejdžerka.