Home Zanimljivosti MARIJA KULIĆ KONAČNO PRIZNALA: Miljana ima njen blagoslov za vezu sa Zolom…

MARIJA KULIĆ KONAČNO PRIZNALA: Miljana ima njen blagoslov za vezu sa Zolom…

2970
0
Marija Kulic, Lazar Colic,
Marija Kulic, Lazar Colic,

Miljana ima njen blagoslov za vezu sa Zolom…

Marija Kulić oglasila se putem društvenih mreža i otkrila kakav je odnos porodice Kulić sa Vesnom Rivas.

Marija Kulić bez dlake na jeziku progovorila je o odnosu sa rijaliti učesnicom Vesnom Rivas.

Ona je otkrila kako je Vesna bila ta koja je uvek bila uz Miljanu kada je njen odnos sa Lazarem Čolićem Zolom u pitanju.

Vesna je bila ta koja im je dala blagoslov, sa čim se Marija nikada nije slagala.

– S obzirom na to da se kravuljina Vesna Rivas spakovala i stajala na vratima želeći da napustu rijaliti “Parovi”, posle mog telefonskog uključenja gde sam je urnisala što je napadala Miljanu, sada na Hajp televiziji priča o meni laži, da ja kockam i pijem. U životu nisam ušla u kazio, a popijem vino retko kad u zadnje vreme, od kako sam bila bolesna, a ranije sam mogla da popijem i tri čaše na nekoj zabavi, ali samo crno vino – započela je marija.

– Da nije Miljanu vređala, ne bih je ja dirala, ali s obzirom da je preterivala, poslala sam je kući. Ljutila se što su me uključili i posle kratkog perioda kada je otišla kod lekara, nije htela da se vrati jer joj tog dana nisu otvorili vrata. Postoji mnogo smešan klip gde Miljana nju imitira kako sa koferima stoji na vratima – nastavila je Kulićka.

– Miljana je ponekad pozivala da joj kaže šta će da bude da Zolom, jer je ona takva. Oprosti sve i pita je za naše zdravlje jer joj kao nekad, ali slučajno, rekla nesto tačno. Kravuljina mrzi mene zbog toga, htela je da uđe u “Zadrugu” da brani Miljanu, tako je rekla meni, jer nema para. Lagala letos za novac koji sam dala skraćenom, sada ponovo laže o meni, hoće ponovo u rijaliti, ali mi je rekla da je u svađi sa Šeficom. Šefice, oprosti, ali sa moje strane će ići tužba – završila je Marija.

Posle ovih izjava očekuje se reakcija Vesne Rivas.