Home Zanimljivosti PRVO OGLAŠAVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA NAKON ANGAŽMANA NA TELEVIZIJI: Ovo je njegova pobeda…

PRVO OGLAŠAVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA NAKON ANGAŽMANA NA TELEVIZIJI: Ovo je njegova pobeda…

337
0
Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Ovo je njegova pobeda…

Pravo u metu.

Dejan Dragojević, pobednik “Zadruge 5” postao je voditelj i novo lice Hajp televizije.

Dejan se priključio bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić, ali i Anđeli Đuričić, Tari Simov, kao i nekadašnjoj voditeljki “Elite” Dušici Jakovljević.

Dejan se oglasio za medije i progovorio o novom angažmanu:

– Od danas počinjem i imaćete priliku da me gledate i na TV programu, i na Jutjubu, a bogami i na portalima… Tako da predlažem svima da se pretplatite i budete uz mene kao što ste bili – poručio je Dejan za medije.

Dejan je i ranije govorio da mu je želja da postane voditelj:

– Toliko mi se radi, fali mi da imam obavezu normalnog čoveka. Okej, snimam ja, imam dobru zaradu, ali imam previše slobodnog vremena da razmišljam o glupostima, kad bi me odveli kod psihijatra, zatvorili bi me. Katanac bi bio… Ali teško bih se zaposlio, ne bih nekoga trpeo nad glavom, samo ako mogu da napredujem u nekoj firmi. Jer znam svoje mogućnosti. Bolje da sam sebi nekako – ispričao je Dragojević.

– Nisam završio skroz sa rijalitijem, ali voleo bih da završim skroz. Uđe mi u srž da se svađam, komentarisao bih sve. Kad vidim te glave i ko je ušao u rijaliti, krenem da pišem stori… Ali sam već došao do toga da kažem: “Ma koga briga?”. Obrišem stori, a do skoro nisam mogao, napišem, pa neka gori sve ispred mene. Ali ne bih ulazio u “Elitu”. Fali mi rijaliti, kad čujem glupo komentarisanje, ja prokomentarišem. Vuče te da komentarišeš, mami te taj televizor… Nisam imao ponudu da postanem voditelj rijalitija. Bilo je ponuda prošle godine, ne na Pinku, na drugoj televiziji, ali sam odbio. Nije to meni posao, morao bih da budem objektivan, a ja ne mogu to. Kao što sam pričao, Đedović je za učesnika, a Milan za voditelja – priznao je Dejan.