Home Zanimljivosti “ŠEFICE IDE TUŽBA”: Marija se obratila produkciji – Ne može da trpi...

“ŠEFICE IDE TUŽBA”: Marija se obratila produkciji – Ne može da trpi šta joj rade sa ćerkom…

973
0
Marija Kulic, Milica Mitrovic,
Marija Kulic, Milica Mitrovic,

Ne može da trpi šta joj rade sa ćerkom…

Inicijalna kapisla ovakve reakcije bilo je poslednje izlaganje Rivasove o porodici Kulića.

Bivša učesnica rijalitija Vesna Rivas voli da “proriče” sudbinu.

Kako je sada otkrila, mnoge javne ličnosti joj se javljaju upravo ovim povodom.

Pevačica je u više navrata otkrila da joj se javila i Marija Kulić, kako bi saznala šta će biti sa njenom ćerkom Miljanom i mnogim problemima i zavisnostima kroz koje je prolazila porodica Kulić.

Povodom njenog poslednjeg izlaganja se oglasila Marija putem društvene mreže Instagram.

Evo šta je sve napisala:

– S obzirom na to da se kravuljina Vesna Rivas spakovala i stajala na vratima želeći da napustu rijaliti “Parovi”, posle mog telefonskog uključenja gde sam je urnisala što je napadala Miljanu, sada na Hajp televiziji priča o meni laži, da ja kockam i pijem. U životu nisam ušla u kazio, a popijem vino retko kad u zadnje vreme, od kako sam bila bolesna, a ranije sam mogla da popijem i tri čaše na nekoj zabavi, ali samo crno vino.

– Da nije Miljanu vređala, ne bih je ja dirala, ali s obzirom da je preterivala, poslala sam je kući. Ljutila se što su me uključili i posle kratkog perioda kada je otišla kod lekara, nije htela da se vrati jer joj tog dana nisu otvorili vrata. Postoji mnogo smešan klip gde Miljana nju imitira kako sa koferima stoji na vratima.

– Miljana je ponekad pozivala da joj kaže šta će da bude da Zolom, jer je ona takva. Oprosti sve i pita je za naše zdravlje jer joj kao nekad, ali slučajno, rekla nesto tačno. Kravuljina mrzi mene zbog toga, htela je da uđe u “Zadrugu” da brani Miljanu, tako je rekla meni, jer nema para. Lagala letos za novac koji sam dala skraćenom, sada ponovo laže o meni, hoće ponovo u rijaliti, ali mi je rekla da je u svađi sa Šeficom. Šefice, oprosti, ali sa moje strane će ići tužba – stoji u objavama Marije Kulić.