Home Zanimljivosti “SPREMNA SAM DA SE PRESELIM U AMERIKU”: Dalila otkrila nove informacije –...

“SPREMNA SAM DA SE PRESELIM U AMERIKU”: Dalila otkrila nove informacije – Po prvi put priznala koliko su zajedno…

248
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Po prvi put priznala koliko su zajedno…

Dragojevićka je, nakon nekog vremena, progovorila o svom izabraniku.

Ona je otkrila na šta je sve spremna zbog ljubavi.

Novopečena voditeljka i bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević do ušiju je zaljubljena u izvesnog Marka, kod kog je nedavno bila u Americi.

Ona je sada progovorila o svom izabraniku koji joj je, kako je istakla, baš po meri.

Evo šta je sve rekla:

– Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l’ Njujork, da l’ Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno – rekla je Dalila.

– Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo… On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad – istakla je ona.

Šta će se dalje dešavati sa Dalilom ostaje nam da ispratimo…