Home Zanimljivosti DALILA SE VRATILA STAROM POSLU: Nakon Amerike – Dragojevićka ponovo zgrće lovu…

DALILA SE VRATILA STAROM POSLU: Nakon Amerike – Dragojevićka ponovo zgrće lovu…

285
0
Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Dragojevićka ponovo zgrće lovu…

Mnogi nisu očekivali da će se nekadašnja rijaliti učesnica ponovo odlučiti na ovaj potez.

Novopečena voditeljka i bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević do ušiju je zaljubljena u izvesnog Marka, kod kog je nedavno bila u Americi.

Ona je tamo provela nešto manje od 20 dana, a čim je stigla u Srbiju otkrila je da je spremna da se preseli kod njega u Njujork.

Kao razlog, Dalila je navela da je, osim što je na sve spremna zbog ljubavi, u Njujorku mnogo bolje nego ovde. Međutim, dok se ne odluči na ovaj korak, Dalila je rešila da vrati staru slavu na Tiktoku.

Ona je ponovo odlučila da drži mečeve, od kojih, kako se u više navrata pisalo, odlično zarađuje, te je to i učinila.

Kako se pisalo na društvenim mrežama i u medijima, Dalila je dugo bila u samom vrhu balkanskih tiktokera, a nagađalo se i da mesečno zaradi desetine hiljada evra, dok na nedeljnom nivou izađe sa preko 10.000 evra.

Na jednoj TikTok stranici osvanulo je da je rijaliti zvezda za godinu dana zaradila oko milion evra preko ove društvene mreže, a korisnici su u više navrata isticali da na nedeljnom nivou dostigne čak i 20.000 evra.

– Dalila Dragojević zaradila milion evra na TikToku za godinu dana – pisalo je u jednoj objavi na društvenoj mreži, između ostalog.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Dalila je tokom višegodišnjeg učešća u rijalitijima stekla na hiljade fanova, a ponekad je držala lajvove i do 20 sati, kako bi imala visoki skor na pomenutoj mreži.