Home Zanimljivosti JANJUŠ PREKINUO PROGRAM: Granica preko koje ne ide – “Jako je kvarno...

JANJUŠ PREKINUO PROGRAM: Granica preko koje ne ide – “Jako je kvarno da se ovo radi…”

198
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

“Jako je kvarno da se ovo radi…”

Rigorozno postupio prema svima onima koji njegov odabir pokušavaju da ospore.

Sukob za crnim stolom između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša doveo je do iznošenja emotivnih i kontroverznih izjava.

Janjuš je otvoreno priznao da bi bio sa bilo kojom devojkom osim sa Aneli, što je izazvalo njenu ljutnju i nagli prekid emisije u “Eliti”.

– Da li si očekivao da će se Maja toliko potresti – glasilo je pitanje.

– Na ovo pitanje koje si mi postavila, da me pitaš za bilo koga, rekao bih da bi se potresao, a kada je konkretno Maja, rekao bih isto. Svako normalan bi. Jako sam bio skoncentrisan njenim odgovorom i njenom pričom, to je odmah misao ko će sa kim biti. Ona misli da ću ja sada biti s nekom. Sa mnom si nažalost mogla da provališ kako ja funkcionišem, ja nisam glupa osoba, moraš da shvatiš da te kapiram šta god da kažem. Možda si ranije imala papke koji su te gledali kroz fizički izgled i boleo ih je ku**c šta ćeš ti da radiš. Ja jedino sa tobom ne mogu vreme da provodim. Tu je kraj, nema više šta da se učini. Ja bih mogao da spavam sada s kim god, samo s tobom ne bih. Tražim ti da skontaš što je to tako i da ti uđe u glavu zbog čega je to tako – rekao je Janjuš.

– Okej, ja sam to ukapirala, to si ti već rekao. Gde je emocija nestala za dva dana?! Kako se moglo zaboraviti sve što je ova žena vređala njegovo dete – rekla je Aneli.

– Jako si kvarna. Kako tebi nije nestalo za pet dana?! – rekao je Janjuš.

– Druga stvar, objasnio sam, ja sam kada sam ušao da sam osetio od Maje to nešto… Ja sam ovoj osobi rekao sve najgore i ona mene. Sada spominjanje šta je ona meni. Tog trenutka kada mi je došla i rekla, ja sam rekao da se neće ništa ponoviti. Ona i ja nismo zajedno, nismo u vezi. Mi smo završili sve to, ali sa nekim sa kim imaš emociju ne možeš to da radiš – rekao je Janjuš.

Time je i prekinuo svaku dalju komunikaciju na ovu temu, nakon čega je i program na par trenutaka zaustavljen kako bi se reklame prikazale.