Home Zanimljivosti NAJAVILA TUŽBU – BESNI: “Nisam htela da se mlatim po sudu –...

NAJAVILA TUŽBU – BESNI: “Nisam htela da se mlatim po sudu – Ali za ovo moram…”

199
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

“Nisam htela da se mlatim po sudu…”

Sita je bez dlake na jeziku progovorila o ponašanju starlete i otkrila koje reči su je posebno povredile.

Starleta Stanija Dobrojević gostovala je u emisiji “Pitam za druga”.

Ona je tom prilikom u nekoliko navrata potkačila sestru Aneli Ahmić, Situ.

Sita se sada oglasila za domaće medije, odgovorila Staniji i najavila tužbu:

– Njegova izabranica je sinoć u emisiji pričala sve i svašta, bljuvala je vatru, ali ajde što je pričala o mojoj proodici i meni nego što je pričala o maloletnoj deci. O Nori je pročala da Nora prosi, a o moj deci, da imam četvoro dece, sa četiri različita čoveka, što je bolesna laž, rekla je da moja deca ne znaju koga zove tata. Ta žena je maloletnu decu pominjala na televiziji, za to ću se do zadnjeg atoma snage boriti da dobije neku kaznu, bar novčanu. Ovo je prva tužna u ovih pet meseci koju ću pokrenutu. Nisam htela da se mlatim po sudovima, ali za ovo moram. Kontaktirala sam svoju pravnicu u Hrvatskoj, koja mi je rekla da će videti sa kolegom u Srbiji. Neću uzeti dinara od toga, nak uzme advokat sve, samo da je ogoli – kazala je Sita.

Zatim je dodala sledeće:

– Ja ne mogu da verujem da neko ko želi da bude majka, da degradira decu. Moja deca idu u školu, vrtiće. Dete njenog momka, za koje priča da prosi na ulici. Ona je govorila najgnusnije stvari za maloletnu decu koja su danas otišle u vrtić i škole, da li je relno da postoji takav monstrum koji degradira decu, govori da deca ne znaju ko im je tata, ona nije normalna – rekla je Sita i zaplakala.

Nakon što se smirila, Sita je otkrila kako gleda na Stanijino ponašanje:

– Stanija nikome nije interesantna, ispričana priča koja ostaje u medijima preko Aneli, sad i preko mene, a sada je prešla i na maloletnu decu. Ona ne postoji u medijima, samo grabi na sve načini. Ja sam ponosna na sebe i na svoju decu, ona potencira to kako oni ne znaju ko im je tata, a onda sam ja uradila na njeno majčinstvo, ona nema decu, a priča o tuđoj deci. Trudi se da ostaje u medijima, ali ona nikog ne zanima osim Alibabe zbog muške potrebe, ona priča o moralu, a ima je na porno sajtovima i ima cenu. Ne tvrdim ja ništa, sve postoji na internetu – rekla je Sita.