Home Zanimljivosti PLAKAO KAO KIŠA NAKON RASKIDA SA PAULOM: Filip Đukić otkrio informacije prekida...

PLAKAO KAO KIŠA NAKON RASKIDA SA PAULOM: Filip Đukić otkrio informacije prekida veze…

251
0
Filip Đukić, Paula Hublin,
Filip Đukić, Paula Hublin,

Filip Đukić otkrio informacije prekida veze…

Sve ima svoj početak i kraj.

U jednoj emisiji, gostovao je popularni učesnik rijalitija “Zadruga” i voditelj Filip Đukić, koji se upisao u leksikon i odgovorio na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Prepoznatljiv po mnogobrojnim tetovažama na svom telu, Filip je otkrio koja je bila prva koju je uradio, kao i njeno značenje.

No, dotakao se i Paule Hublin i raskida sa njom:

– Prva tetovaža mi je ova ovde, ovo kinesko slovo… Da li znači to što treba da znači, ne znam, nemam pojma! Dva drugara i ja koji smo bili nerazdvojni smo istetovirali to, znači kao nešto “braća”, “bratstvo”, “prijateljstvo”, e sad da li to stvarno znači, pitaj Boga… Možda znači sečuan piletina – smeje se voditelj.

Međutim, jedna od najaktuelnijih tema u poslednje vreme kada je Đukić u pitanju, jeste njegov raskid sa reperkom i takođe bivšom učesnicom rijalitija, Paulom Hublin, te je sada po prvi put progovorio o razlozima kraha ljubavi.

– Poslednji put sam plakao kada sam raskinuo sa Paulom, odnosno kad smo raskinuli… Takav sam lik, emotivac, posle svakog raskida sam bio slomljen, plačem kada su takve stvari u pitanju. Ne bih voleo da sam toliko emotivan kada sam u tom nekom odnosu. Smanjio bih što dosta verujem ljudima. Čak ni ljudima koje ne znam dovoljno, ja im verujem. Što bih razmišljao da li će neko da me prevari ili za*ebe? Ali, eto, voleo bih da imam manje empatije. Ubi me ovaj rak u horoskopu – ističe Đukić kroz smeh, te otkriva ko je prvi raskinuo, on ili Hublinova:

– Hajde neka bude da je ona prva raskinula… Mislim, gledaj, jednostavno se to desilo. Niti je ona kriva, niti sam ja kriv, nismo mogli da se poklopimo i to je to. Nema krivca – kaže Filip.