Home Zanimljivosti ANELI AHMIĆ NAPUSTILA ELITU: Janjuš se hvata za glavu – Ne zna...

ANELI AHMIĆ NAPUSTILA ELITU: Janjuš se hvata za glavu – Ne zna šta ga je snašlo… (VIDEO)

1526
0
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,
Marko Janjusevic Janjus, Aneli Ahmic,

Ne zna šta ga je snašlo…

Bivši košarkaš je otkrio cimerima šta se dogodilo sa Ahmićevom.

Marko Janjušević Janjuš sedeo je u pušionicu, pa se požalio Žani Đorđević i otkrio joj da je zabrinut za Aneli Ahmić, koju su, kako on govori, izveli iz “Elite”.

Niko ne zna zbog čega je Ahmićeva napustila imanje u Šimanovcima i gde se ona sada nalazi, a Janjušević je bio očajan.

S obzirom da je sve povezao sa njim i njihovim raskidom, te je sumnjao da je Aneli samoinicijativno napustila rijaliti i diskvalifikovala se.

Kako nije prisustvovala emisiji, nije imala priliku da vidi njegov klip sa Majom Marinković, sa kojom se iznenada pomirio, a nema sumnja da će joj prijatelji prepričati i otkriti šta se sve dešavalo u rehabu, njoj iza leđa:

– Da nije zbog mene nešto, otkud znam brate mili. Otkud znam, nisam ni znao dok mi ti nisi rekla…Vidim da je (Aneli) nema, pa mi ti sada kažeš. Ja sam bio sa Urošem, ostalo sam bio u rehabu – rekao je Janjuš.

– Čudi me da je nema ceo dan – rekla je Žana.

– Sad mi treba da razmišljam da nije nešto zbog mene…To kad pozovu, ne znaš ni šta je ni kako je. Jao, na svu muku koju imam u glavi – rekao je Janjuš.

Janjuš je, nakon ovoga, odgledao snimak sa Majom, pa kratko prokomentarisao i saopštio da mu nije dobro, te da nije u stanju da priča previše, što su svi ispoštovali.

Detaljnije pogledajte u videu KLIKOM NA OVAJ LINK!