Home Zanimljivosti HOĆE DA JOJ ODUZMU DETE: Stanija i Asmin pokrenuli postupak nakon drame...

HOĆE DA JOJ ODUZMU DETE: Stanija i Asmin pokrenuli postupak nakon drame u Anelinoj porodičnoj kući… (VIDEO)

217
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Stanija i Asmin pokrenuli postupak nakon drame u Anelinoj porodičnoj kući…

Poverila se Mioni šta se dešavalo u spoljnom svetu.

Aneli Ahmić je bila napustila velelepno imanje u Šimanovcima, a ovo je zabrinulo Marka Janjuševića Janjuša. Janjuš je posumnjao da je zbog njihovog raskida pobegla iz rijalitija.

Međutim, Aneli se nakon nekog vremena vratila u Belu kuću i otkrila da je bila na suđenju jer navodno, kako ona tvrdi, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić žele da joj oduzmu dete.

Aneli je došla u emisiju, ali nije zadrugarima objašnjavala zašto je bila odsutna.

– Sad kaže da se sekira gde si – rekao je Milan.

– Jao, Milane, evo me, mrtva sam, ali evo me – rekla je Aneli, a Janjuš je nastavio svoje izlaganje, ne obraćajući se Ahmićevoj, za koju je do tada bio zabrinut.

Miona Jovanović joj je prišla i pitala gde je bila, a ona je otkrila da je morala na suđenje, jer postoji mogućnost da joj Stanija i Asmin oduzmu dete:

– Znaš koliko sati ja nisam spavala – žalila se Aneli Mioni.

– Hoćeš sad da mi kažeš ili kasnije? – pitala je Miona.

– Morala sam na suđenje… Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete. Došli su po mene jutros, bila sam u pidžami, nisam znala gde idem. Advokatica je došla. Asmin i Stanija hoće da mi uzmu dete. Kao bila je vriska, mala se probudila tokom noći i plakala je i prijavili su – priznala je Aneli Mioni.

Podsećamo, Janjuš se požalio Žani Đorđević kada je shvatio da je Aneli napustila imanje. Posumnjao je da je on kriv za njeno bekstvo iz rijalitija.

– Da nije zbog mene nešto, otkud znam brate mili. Otkud znam, nisam ni znao dok mi ti nisi rekla…Vidim da je (Aneli) nema, pa mi ti sada kažeš. Ja sam bio sa Urošem, ostalo sam bio u rehabu – rekao je Janjuš Žani.

Detaljnije pogledajte u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!