Home Zanimljivosti JAUCI ODZVANJAJU ELITOM: Aneli Ahmić zapomaže zbog ćerke na sav glas –...

JAUCI ODZVANJAJU ELITOM: Aneli Ahmić zapomaže zbog ćerke na sav glas – Žele da joj oduzmu dete…

404
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Žele da joj oduzmu dete…

Aneli Ahmić je plakala na sav glas, nakon što je saznala da Stanija i Asmin žele da joj oduzmu dete.

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić je izvedena, kako bi otišla na suđenje.

Naime, bivši izabranik, Asmin Durdžić zajedno sa sadašnjom partnerkom, Stanijom Dobrojević pokrenuo je postupak za oduzimanje deteta Aneli, što je ona priznala svojoj cimerki, Mioni Jovanović.

Miona Jovanović joj je prišla i pitala gde je bila, a ona je otkrila da je morala na suđenje, jer postoji mogućnost da joj Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić oduzmu dete:

– Morala sam na suđenje… Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete – priznala je Aneli Mioni Jovanović, koja nije mogla da veruje šta se dogodilo.

Nakon što se završila emisija “Gledanje snimaka”, Aneli je otišla u spavaću sobu, legla, pa krenula da plače, trudeći se da je niko ne vidi.

Ona nije mogla da dođe sebi, nakon informacije da postoji mogućnost da joj Asmin i Stanija oduzmu dete.

U jednom se trenutku pokrila preko glave i zapomagala na sav glas, a cimeri joj nisu prilazili, s obzirom da je Ahmićeva izrazila želju da bude sama.

Niko ne zna šta se dogodilo i zašto je Asmin na ovaj način odlučio da kazni majku svog deteta, a kakav će biti ishod suđenja, ostaje nam samo da nagađamo i ispratimo u nastavku rijalitija.

Ni sama Aneli nije očekivala da će doći do ovoga, pa je bila veoma šokirana, kada joj je produkcija saopštila da mora da napusti velelepno imanje u Šimanovcima.