Home Zanimljivosti MARKO ĐEDOVIĆ JE UHVATIO NESPREMNU: Aneli se potpuno pogubila – Izrekla sve...

MARKO ĐEDOVIĆ JE UHVATIO NESPREMNU: Aneli se potpuno pogubila – Izrekla sve o oženjenom Alenu… (VIDEO)

937
0
Marko Dedovic, Aneli Ahmic,
Marko Dedovic, Aneli Ahmic,

Izrekla sve o oženjenom Alenu…

Aneli je u razgovoru sa Markom Đedovićem govorila o svojoj porodici, ali i o čuvenom Alenu.

Tokom nove emisije “Gledanje snimaka”, Aneli Ahmić i Marko Đedović su se našli u pušionici, gde su prvo porazgovarali o njenoj sestri Siti Ahmić.

Snimak je isplivao na društvenoj mreži Instagram, a fanovi rijalitija su podsetili i na Sitinu izjavu, te naveli da Aneli ne zna čime se njena sestra bavi.

– Ne zna gde će od dece, posla, na sve strane… Sigurno je počela nešto da radi, ima nešto, šta ja znam… Kažem ti kakva je Sita – rekla je Aneli.

– Da li je ona sada u Dubrovniku kod rođaka? – pitao je Marko.

– Kad sam ja krenula ovde, ona je otišla ovde – dodala je Ahmićeva.

Publika se odmah prisetila Sitine izjave iz jedne emisije:

– Imam svoj privatan biznis samostalan, svoje nekretnine, svoja vozila, svoju decu – rekla je Sita u emisiji “Pitam za druga”.

Aneli i Marko su potom porazgovarali o oženjenom Alenu.

– Ne možete sad opet ništa. Mene sad ništa ne može da opere što se tiče toga. Ja sam tad to rekla, kao čeka… Ja sam pokušavala da ispitam na bilo koji način, da bih shvatila o čemu se tačno radi. Ja sam to rekla iz afekta. Bila sam jako ljuta, u afektu sam rekla – ispričala je Aneli.

– A da li je taj brak njegov ništa specijalno? – pitao je Marko.

– Ne, ne, u životu je nisam videla. On ima slike sa nama, nju nisam videla. Samo znam da postoji. Mi smo pre toga imali jednu komunikaciju, brat me je zvao sa njegovog telefona pre godinu dana. Nije imao mrežu, tako nešto. Tada sam tražila broj od nekog – dodala je Ahmićeva.

– Znači vi niste pre bili u nekoj komunikaciji? – pitao je Đedović.

– Ne, nikad. samo sam ja rekla da mi je simpatično. Meni se mama generalno nije petljala u odnose. Valjda će se ovo zataškati dok ne izađem, kako kući od sramote – dodala je Aneli.

Detaljnije pogledajte na video klipu u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!