Home Zanimljivosti “OSTAVIO SAM JE ZBOG AFERE SA ALENOM”: Asmin otkrio da li će...

“OSTAVIO SAM JE ZBOG AFERE SA ALENOM”: Asmin otkrio da li će joj oduzeti dete…

1851
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Asmin otkrio da li će joj oduzeti dete…

Otkrio koje argumente će iskoristiti na sudu.

Aneli Ahmić je izazvala pravu pometnju kada se u Beloj kući pročulo da je tokom novogodišnjih poseta upitala majku da li se Alen razveo i da li je čeka. Na kraju je priznala da je Alen imućni biznismen prema kome je gajila emocije, ali nikada nisu bili zajedno jer je on bio zauzet.

Stanija Dobrojević je svojim gostovanjem u emisiji “Pitam za druga” iznela kakve informacije ima o Aneli, a sada se za domaće medije oglasio i Anelin bivši partner, Asmin Duržić. On je otkrio šta zna o Alenu kog je Aneli spominjala o rijalitiju.

– Aneli, njena majka i sestra su okrenule priču. Alen, kojeg i ja poznajem, stvarno je drug od njenog rođaka. Ali, postoji i drugi Alen. Sa tim drugim oženjenim Alenom je Aneli i te kako imala aferu, u šta sam i sumnjao, zato sam joj i poslao one poruke: “‘Ajde mi se zakuni u dete da nisi ni sa kim bila”. Zbog te afere sam joj to napisao. Međutim, one su inteligentno sve prebacile na Alena koji je kućni prijatelj, da bi se oprale i da bi se sve teže otkrilo. Ona ne priča o istoj osobi – rekao je on i objasnio u kakvom je odnosu bila sa tim muškarcem:

– Taj njen Alen sa kojim je imala aferu je oženjen i ima troje dece. Zato sam je i ostavio prošle godine, iako to nikada nije htela da prizna. Bili su s*ks kombinaciji, to je trajalo i dok smo mi bili u vezi – tvrdi Asmin.

Asmin se osvrnuo i na Stanijinu izjavu da će ga podržati ako odluči da Aneli oduzme starateljstvo nad detetom.

– Ja već imam polovično starateljstvo nad ćerkom, ali ako se njena majka i sestra ne opamete, preduzeću mere da joj ga u potpunosti oduzmem sudskim putem. One od Nore prave žrtvu da bi Aneli ispala još veća žrtva. Stalno je izlažu javnosti, manipulišu svetom preko deteta… To ne bi dozvolio nijedan muškarac – rekao je Durdžić za “Informer” i dodao da bi kao jedan od argumenata na sudu mogao da iskoristi izjavu Aneline majke, koja je rekla kako njena ćerka “šmrče nešto na nos”, što je zvučalo kao da Ahmićeva koristi ono najgore:

– Iskoristio bih taj argument na sudu, ali imam i gomilu drugih argumenata. Od njih zavisi šta ću da uradim – priča on.

Dobrojevićeva je u pomenutoj emisiji rekla da je Aneli svojevremeno u Bujanovcu radila isti posao kao bivša rijaliti učesnica Aleksandra Aleks Nikolić, kao i da su njih dve imale istog dečka. Naime, Aleks je priznala da je bila animir dama, a optuživana je i da se bavila pro**itucijom, iako za to nije bilo nikakvih dokaza.

– Jeste, Aleks i Aneli su imale tog zajedničkog momka, njega je Aleks spominjala u “Zadruzi”. Taj lik koji ju je izbacio iz auta, to je njihov “zajednički” momak. To se sve događalo pre mene – rekao je Asmin, a na pitanje da li je Aneli zaista bila animir dama rekao je:

– Sigurno da je to bila, nije radila u pekari. Znamo svi šta se tamo radi – rekao je on.