Home Zanimljivosti PAKUJE KOFERE: Nakon ove informacije iz spoljnog sveta – Janjuš saznao šta...

PAKUJE KOFERE: Nakon ove informacije iz spoljnog sveta – Janjuš saznao šta je skrivano od njega…

44551
0
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,
Marko Janjusevic Janjus, Maja Marinkovic,

Janjuš saznao šta je skrivano od njega…

Zaista se zakuvalo, a svakim danom sve više i više se saznaje.

Tokom nove emisije “Gledanje snimaka” došlo je do brutalnog sukoba između Maje Marinković i Aneli Ahmić i to sve zbog Marka Janjuševića Janjuša. Njih dve su jedna drugoj izrekle strašne uvrede, brutalne psovke, ali i žestoke optužbe.

Jedna detalj izazvao je muk u Beloj kući, a radi se o trenutku kad je Aneli Ahmić provocirala Maju pominjajući repera Igora Panića, poznatijeg kao Nućija i aludirajući da je sa njim letos imala aferu.

– Gde ti je Nući? Nući, bebo, bebo – ponavljala je Aneli.

– Tako je, bebo, bebo. Možda joj je Alen pevao tu pesmu, pa se setila – govorila je Maja.

– Šta si radila sa Nućijem? – upitala je Aneli, želeći da isprovocira Maju, ali i Janjuša da “spakuje kofere” i ode od nje nakon saznanja da je navodno imala još jednu aferu.

– Ništa, išla sam na nastup. Kako te nije sramota da izmišlajš takve stvari? Upliće ljudi iz spoljneg sveta koje poznajem preko zajedniče prijateljice… Pominješ čoveka sa kojim ja ništa nisam imala. Ja poštujem njegov rad, ozbiljan muzičar. Kulturan momak, ništa nisam imala sa njim. To su laži – dodala je Maja.

– Ja ne mislim na odnose, svašta su oni radili. Znam iz proverenih izvora – govorila je Aneli.

– Ona se drogira pa zna po sebi – poručila je Maja.

Aneli je u jednom trenutku aludirala i da je Maja sa Nućijem konzumirala zabranjene supstance, ali je Marinkovićeva i to demantovala.

Inače, Maja i popularni reper su letos povezivani, jer je ona u Budvi posećivala svaki njegov nastup, snimala se i objavljivala na društvenoj mreži Instagram, što su mnogi protumačili kao da se dešava nešto više između njih, ali se Nući tad oglasio za medije i demantovao sumnje koje su se provlačile.

– Ja nju ne poznajem, nismo se čak ni upoznali tada, više smo pogledom iskomunicirali. Zgodna je, džaba joj to ako… Nisam je upoznao, sve sledi nekim upoznavanjem i drugim stvarima, ne može na prvu. Možda joj je džaba što je zgodna, a možda i plus – rekao je Nući letos.