Home Zanimljivosti JEZIVE PRETNJE ODZVANJAJU BELOM KUĆOM: Aneli Ahmić žestoko udarila na Staniju zbog...

JEZIVE PRETNJE ODZVANJAJU BELOM KUĆOM: Aneli Ahmić žestoko udarila na Staniju zbog navoda da će joj uzeti dete… (VIDEO)

354
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Aneli Ahmić žestoko udarila na Staniju zbog navoda da će joj uzeti dete…

Brani svoje majčinstvo kao lavica!

Voditeljka Ana Radulović je u studiju ugostila predstavnika portala Pink.rs Darka Tanasijevića i predstavnike sedme sile koji su spremili škakljiva pitanja za učesnike Elite u okviru emisije “Pitanja novinara”.

Aneli Ahmić je odgovorila Staniji Dobrojević na navode da će joj bivši partner Asmin Durdžić i ona oduzeti dete:

– Može ona da priča šta hoće, oni su govorili do pre 5 dana da to dete nije njihovo, svašta su još pričali i sad pričaju takve gluposti. Celi dan sam danas provela da bi mi ostalo starateljstvo, oni mogu samo da maštaju o tome, to se nikada desiti neće. Oni vode svoj rijaliti napolju – počela je Aneli.

To je bolesno, neka gleda svoja posla a ne da se brine o mom detetu, njoj je samo bitna medijska pažnja, da ja nisam ovde ona ne bi bila nigde. Može da piše šta hoće, moje dete nikad videti neće. Moja Nora ne zaslužuje uopšte da ima takvog oca, niti takvu maćehu, oni samo žele da mene ponize i oskrnave. Ceo dan danas proživljavam pakao – odbrusila je Aneli.

Ovo je bio kao komentar na Stanijine navode da podržava Asmina da joj oduzme dete.

– Sasvim je normalno da dete bude sa majkom, jedino ako je majka luda. Ne možeš ti da uzmeš od majke dete i da se tako ponašaš, gde to ima. Oni su tražili DNK koliko ja znam. Rekli su da ne liči na njega, i još su svašta pričali a sad kao hoće da joj oduzme dete. To se preko deteta ne radi, oni su kao mangupi neki, nemoj da im ja pokažem – ukorio je Janjuš.

Pogledajte prilog: