Home Zanimljivosti JEZIVA TIŠINA: Izlaganjem obelodanio gorku istinu o njegovom ocu – Muk u...

JEZIVA TIŠINA: Izlaganjem obelodanio gorku istinu o njegovom ocu – Muk u Beloj kući…

1626
0
Uros Stanic, Darko Tanasijevic,
Uros Stanic, Darko Tanasijevic,

Muk u Beloj kući…

Takmičar potresao sve tužnim saznanjem o odnosu sa ocem.

U rijalitiju “Elita 7” emitovale su se još jedne nominacije, tokom kojih su takmičari birali koga će poslati u borbu za opstanak u takmičenju.

Uroš Stanić ustao je kako bi izneo svoje mišljenje o Munjezu, sa kojim ima ozbiljne sukobe već nekoliko dana unazad.

Uroš se dotakao i spoljnih informacija, te je istakao da je Munjez monstrum, kao i njegovog otac, sa kojim je, po rečima Stanića imao loše odnose i pre ulaska u rijaliti.

– Krenuću od Danijela, ja o njemu nemam ništa lepo da kažem, drugima ćuti a meni uvek upada u reč. Od kako sam ušao ovde on mene maltretira, cepa mi stvari a pritom ja ovom čoveku ništa nisam uradio. Ima neke crte kao moj otac i zato ne mogu da mu se suprostavljam, ja ovom čoveku ne mogu da nađem ni jednu vrlinu, on je monstrum kao i moj otac. Toliko je zao, pokvaren i ispao je loša osoba prema meni. Što se tiče Anđele, mi smo u korektnim odnosima, neću da joj udaram na stvari koje radi jer vidim da jako loše prihvata mišljenje, stalno se znoji. Poslaću Munjeza, ostaviću Anđelu – rekao je Uroš.

Podsetimo, Munjez isto kao i Uroš Rajačić, već neko vreme unazad maltretiraju Uroša Stanića, a sukobi su se malo i proredili nakon što je Janjuš ušao ponovo u “Elitu”.

Poslednji od incidenata jeste Rajačićevo guranje Stanića koje je rezultiralo gadnim padom.

Stanić je više puta naglašavao kako sa ocem nije u dobrim odnosima, i da je zbog toga i u detinjstvu i u tinejdžerskim godinama jako patio.