Home Zanimljivosti “KADA SAM DOBIJALA BATINE”: Uplakana Ana Ćurčić javno o paklu sa Zvezdanom...

“KADA SAM DOBIJALA BATINE”: Uplakana Ana Ćurčić javno o paklu sa Zvezdanom Slavnićem…

3014
0
Ana Curcic,
Ana Curcic,

Uplakana Ana Ćurčić javno o paklu sa Zvezdanom Slavnićem…

Potresna priča drugoplasirane takmičarke poslednje sezone rijalitija “Zadruga”.

Fanovi rijalitija “Zadruga” šokirani su vešću da je drugoplasirana Ana Ćurčić počela da radi na Hajp televiziji, na koju je inače prešla i voditeljka Dušica Jakovljević, kao i Anđela Đuričić.

Hajp jatu se baš ovih dana priključio i Dejan Dragojević.

Ana je bila gošća u emisiji na pomenutoj televiziji, gde je bez dlake na jeziku progovorila o svom životu, kao i o golgoti koju je prošla sa Zvezdanom Slavnićem, nekadašnjim partnerom.

–  Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dodje i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan – objasnila je Ana.

– Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija – rekla je Ana.

– Kada sam dobijala batine pitala sam ga “Zašto?”. On kaže “ti me iznerviraš, ti to meni uradiš!” – ispričala je Ana.

Podsetimo, nakon Zvezdanove prevare sa Aninom sadašnjom koleginicom, Ćurčićeva je ušla u poslednju sezonu “Zadruge”, kako bi ispričala svoju istinu.

Učešćem je pobrala brojne simpatije publike i gledalaca kraj malih ekrana.